YEREL

Milletvekili Erdem’den Başkan Akkaya’ya Ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Orhan Erdem, Akşehir Belediyesini ziyaret etti.

Milletvekili Erdem’den Başkan Akkaya’ya Ziyaret

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri tarafından Akşehir Belediyesi ana hizmet binası önünde karşılanan AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Orhan Erdem, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’nın makam odasında 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim’ine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak seçmenlerden destek istedi.

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Orhan Erdem; Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimiyle ilgili yaptığı açıklamada” 14 Mayıs’ta Türkiye yeni bir seçim heyecanı yaşayacak. Tabi Türkiye Yüzyılı diyoruz. Türkiye 100.yılına girerken önemli bir seçimin arifesindeyiz. Türkiye’deki, yerli ve milli atakların, askeri ve teknoloji hamleleriyle birlikte yerli aracımız TOGG şimdi yollarda TCGG birkaç gün önce denizlerde yol almaya başladı sihalarıyla, helikopterleriyle, önümüzdeki günlerde ilk nükleer santralin ilk çekirdeğinin çalışması söz konusu olacaktır. Artık Türkiye kabuğunu kırmış vaziyette dünyada gösterilir ve kendi savunmasıyla kendi teknolojisiyle, ihracatını bu noktada yükseltmeye, 100. Yılın seçimi diyoruz ama milenyumunda depremini yaşadık. Tarihte örneği yok. 6 bin yıllık kaleler yıkıldı, bir taraftan da üzerimizde böyle bir sorumluluk var.   Bunu da inşallah AK Parti iktidarı olarak gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımız verdiği her sözü yerine getirdi. 1 yıl içinde 360 bin 2.yıl içinse 650 bine yakın konutu inşallah sahiplerine teslim ederek, o bölgeye ticari ve mali her konuda tekrar ayağa kaldırmak hedefleri içinde kısacası önemli bir seçimin arifesindeyiz.  Bu vesileyle halkımızı dikkatle oylarını kullanmalarını ve Türkiye 100. Yılının iktidarına destek vermelerini rica ediyoruz ” diye konuştu.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ise “14 Mayıs’ta seçime gidiyoruz. Resmi olarak seçim çalışmalarımızı başlatmış olduk. Sürekli Vekilimizle, Akşehir Belediyemizle, Büyükşehir Belediyemizle hep sahadaydık ama bunu resmi olarak somutlaştırmıştık olduk. Ben vekilimize tekrar teşrifleri için hoş geldiniz diyorum. Allah razı olsun her zaman her türlü Akşehir’e hizmetlerimizin öncülüğünde hep yanımızda oldu. 28. Dönem Milletvekilliği adaylığında 2. Sırada olması bizi ayrıca Akşehir halkı olarak, bölge halkı olarak çok memnun etti, mutlu olduk. İnşallah bu güzel hizmetleri için hep beraber el ele vererek devam edeceğiz. Bu vesileyle 14 Mayıs seçimlerinde Akşehir halkımızın istikrarın devamı yönünde ve özellikle ki, enerji, savunma sanayi, sağlık ve ulaştırma gibi. birçok alandaki güzel hizmetlerin artarak ve devamı yönünde bir tercihte bulunacaklarına İnanıyorum. Sağduyuyla hareket edeceklerini inanıyorum. İnşallah bu seçimin hayırlı olmasını diliyorum “dedi.

Milletvekili Erdem belediye ziyaretinin ardından, Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretleri yaparak, istek ve taleplerini dinledi.

 

 

AdminAdmin