YEREL

Milletvekili Erdem ve Başkan Akkaya’dan Mahalle Ziyaretleri

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, mahalle ziyaretleri kapsamında Yaylabelen, Üçhüyük, Ortaca, Yeşilköy ve Reis mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Milletvekili Erdem ve Başkan Akkaya’dan Mahalle Ziyaretleri

Mahalle ziyaretleri öncesi Milletvekili Erdem ve Başkan Akkaya; beraberindeki heyetle birlikte ilçede yeni göreve başlayan Akşehir Kaymakamı Dr. Mehmet Özel’i ve Akşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Soner Kahraman’ı makamlarında ziyaret ettiler.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’nın mahalle ziyaretlerine; AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Koordinatörü Yusuf Kahraman, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülcü, AK Parti ilçe yönetim kurulu ve gençlik kolları üyeleri de eşlik etti.

Milletvekili Erdem ve beraberindeki heyet; yaptıkları ziyaretlerde, mahalle sakinlerine yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, onların istek ve taleplerini dinlediler.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem yaptığı değerlendirmede Pandemi nedeniyle kısıtlı yapılan mahalle ziyaretlerini pandeminin etkisini kaybetmesiyle devam ettiklerine değinerek “2002 yılından beri iktidar olan partimize her zaman büyük destek verdiniz. Bu desteklerinizde boşa gitmedi ver her zaman en iyi hizmetleri sizlere sunmaya çalıştık. Güçlü bir liderimiz var. Dünya şu anda hep beraber bir krizden geçiyor. Ben hep şunu diyorum, cebimizden bazı yıl biraz gelirimiz eksilir, bazı yıl artar. Önemli olan devlet. İki yıl pandemiden geçtik. 2 ay 3 ay hastanelerde yatan kardeşlerimiz oldu, rahmetli olanlar oldu. Devlet bir lira, bir kuruş almadı. Eskiden Nasreddin Caddesi’nde doktor tabelasından geçilmezdi. Birisi hastalansa, kanser olsa, bütün varlığını, evini, tarlasını satar hastalığına yetiştiremezdi. Belki bazı yıllar gelirimiz azalır ama güvencemiz olan devletimizin Allah’a bin şükür gücüyle biz bunları telafi ederiz” diye konuştu.

15 seçim ve referanduma girdiklerini ve halkın teveccühüyle tüm seçimlerden galip çıktıklarına değinen Milletvekili Erdem “Şimdi altısı birleşmiş yanlarına birde HDP’sini ve bir sürü belirsiz şeyleri almışlar, şimdide böyle talipler. Bu millet iki bin öncesi bırakın altılı koalisyonu, ikilileri gördü ki üç ay gitmedi, altı ay gitmedi. Bunlar altısı PKK’ya HDP’ye bakanlığı konuşuyorlar. Biz bunları görünce rahatsız oluyoruz. Dünyanın bu sıkıntılı döneminde Türkiye’nin geriye gitmemesi için daha da gayretle çalışıyoruz” dedi.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya da hemşehrilerinin istek ve talepleri dinlemeye geldiklerini belirterek, vatandaşların talepleri doğrultusunda en iyi hizmeti vermek için tüm birimlerle emek ve çaba gösterdiklerini söyledi. Başkan Akkaya; ilgi alaka ve desteklerden dolayı herkese teşekkür ederek, her zaman vatandaşa en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaları aralıksız olarak sürdüreceklerini kaydetti.

AdminAdmin