SİYASET

Milletvekili Bektaş: Sosyal Hukuk Devletini Korumak En Büyük Sorumluluğumuzdur

28. Yasama Döneminde TBMM’de Anayasa Komisyonu üyesi seçilen CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Anayasamızın ilk dört maddesi başta olmak üzere demokratik, laik, sosyal hukuk devletini korumak ve geliştirmek en büyük sorumluluğumuz olduğunu söyledi

Milletvekili Bektaş: Sosyal Hukuk Devletini Korumak En Büyük Sorumluluğumuzdur

TBMM’sinde Anayasa Komisyon üyeliğine seçilen CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Anayasal sistemin daha özgürlükçü ve demokrat bir yapıya kavuşması için elinden gelen katkıyı yapacağını belirterek, “Konya’nın TBMM’sinde temsilcisi bir milletvekili olarak, TBMM Genel Kurulu’nda Anayasa Komisyonu üyesi seçildim.

Resim önizlemesi

Konya’da siyasal yaşantımla birlikte serbest avukatlık dönemindeki tecrübemi ve birimimi ülkemizin anayasal sisteminin daha demokratik ve özgürlükçü bir yapıya kavuşması için elimden geleni katıyı yapmaktan mutlu olacağım. 28. Yasama Döneminde partimizi Anayasa Komisyonu’nda temsil edecek olmanın gururunu yaşıyorum. Anayasamızın ilk dört maddesi başta olmak üzere demokratik, laik, sosyal hukuk devletini korumak ve geliştirmek en büyük sorumluluğumuz olacaktır” dedi.

 

 

AdminAdmin