YEREL

Milletvekili Akyürek Akşehir'de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek Akşehir’de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Milletvekili Akyürek Akşehir'de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Milletvekili Akyürek ilk olarak AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkan Vekili Muammer Sağlam,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülcü, AK Parti Akşehir Gençlik Kolları Başkanı Ömer Can Akgüneş ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Akyürek, Ak Parti Akşehir İlçe Başkanlığı binasında partililerle buluştu. Daha sonra heyetle birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ziyarette vatandaşların hal ve hatırları sorularak istek ve taleplerde not edildi.

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ve beraberindeki heyet ziyaretlerin ardından Akşehir Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Öncel ve belediye birim müdürleri tarafından karşılanan Milletvekili Akyürek, daha sora Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’nın makam odasında Akşehir’deki çalışmalar hakkında Başkan Akkaya’dan bilgi aldı.

Başkanlık Makamı girişinde açıklamalarda bulunan AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek; “Güzel şehrimiz Akşehir’i ziyaretlerde bulundum. Hem bir teşekkür, hem de nezaket ziyareti, restore edilen camilerimiz, çarşılarımız, arastamız, tarihi dokulara uygun şekilde restore edilmiş olan sokaklarımızla Akşehir sadece bölgemizin değil, ülkemizin örnek şehirlerinden birisidir. Tarihi dokuya sahip çıkma noktasında Türkiye’ye örnek gösterebileceğimiz şehirlerin başında Akşehir gelir. Bu açıdan emeği geçen başkanımız başta olmak üzere tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Akşehir tabi hem ekonomik açıdan, hem sosyal ve kültürel açıdan kalkınmış bir şehir, Türkiye’de bu yönüyle de dikkat çeken ziyaretçi çeken merak edilen önemli şehirlerimizden birisidir. Bu bölge ilçemiz, şehrimiz katkı yapmış ve devam etme iradesi gösteriyor. Bundan sonrada Akşehir yatırımlarının takipçisi olacağız inşallah. Burada çok büyük bir altyapı yatırımı uzun zamandır devam ediyor. Avrupa Birliği desteğiyle, yurt dışı fonlarla devam eden bir yatırım söz konusu, yüz milyonlarca lira tutarında yatırımlar Akşehir’e gerçekleşti ve onlarda tamamlanma aşamasında, aynı zamanda Akşehir Doğalgazla buluştu bu konuda da, önemli mesafe alınmış durumda tabi bu altyapı çalışmaları devam ederken vatandaşımızın da sabrı onların anlayışı da önemlidir. Bu noktada Akşehirli hemşerilerimize de teşekkür ediyor, başkanlarımızı tekrar tebrik ediyor hepinizi saygıyla selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ise; “AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek Bey, her zaman Akşehir’imize sahip çıktı ve katkıları çok büyüktür. Ben bu katkıları için Akşehir halkı adına ve belediyemiz adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonrada her türlü programda, etkinlikte, yatırımda yanımızda olacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Allah razı olsun kendisinden ve görevlerinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

AdminAdmin