EĞİTİM

Mikrocerrahlar NEÜ’deki Özel Donanımlı Laboratuvarda Eğitim Alıyor

Türkiye’de az sayıda bulunan özel donanımlı mikrocerrahi laboratuvarına sahip olan Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) KONÜDAM Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen 29. Temel Mikrocerrahi Eğitim Programı’nı başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

Mikrocerrahlar NEÜ’deki Özel Donanımlı Laboratuvarda Eğitim Alıyor

KONÜDAM Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezinde gerçekleştirilen törende konuşan Merkez Müdürü Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Yılmaz, “Söz konusu programların gerçekleştirilebilmesi için özel donanıma sahip mikrocerrahi laboratuvarlarının gerekliliği sebebiyle ülkemizde çok az sayıda mikrocerrahi laboratuvarı bulunmakta ve dolayısıyla çok sınırlı sayıda mikrocerrahi kursları düzenlenmektedir.

 

Resim önizlemesi

Merkezimizde, her kursta 5 kursiyer eğitecek şekilde gerekli cihaz ve donanıma sahip bir mikrocerrahi laboratuvarı bulunmaktadır. Merkezimiz bünyesinde periyodik olarak düzenlenen ve 40 saat süren eğitim programları sayesinde yılda 60’a yakın kursiyer Türkiye’nin ve dünyanın farklı bölgelerinden gelerek temel mikrocerrahi eğitimi almaktadır. Bugün de 29’uncu kursumuzu tamamlamanın mutluluğu içindeyiz. Bu vesileyle, 29. Temel Mikrocerrahi Eğitim Programı’nı tamamlayan kursiyerlerimizi tebrik ediyor, eğitimin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Resim önizlemesi

Sertifika töreni, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesinden eğitime katılan kursiyerlere belgelerinin; NEÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Nail Güner, KONÜDAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Yılmaz, KONÜDAM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Giray Sönmez, Kurs Koordinatörleri Prof. Dr. Nedim Savacı, Prof. Dr. Mehmet Dadacı ve Prof. Dr. Bilsev İnce tarafından takdim edilmesi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

AdminAdmin