GÜNCEL

Mıhçı Ve Yönetiminden Karatay Kaymakamı Cengiz’e Ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı ve yönetim kurulu üyeleri, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan’ ziyaret etti.

Mıhçı Ve Yönetiminden Karatay Kaymakamı Cengiz’e Ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı ve yönetim kurulu üyeleri, 23.08.2023 tarihli ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile 22/09/2023 tarihinden itibaren Konya Karatay İlçesi Kaymakamı olarak görev yapmaya başlayan Cengiz Ayhan’ı makamında ziyaret etti.

Resim önizlemesi

Mıhçı dernek yönetimi ve çalışmaları hakkında Ayhan’a detaylı bilgi verdi. Faaliyetlerinin sürekli devam ettiğini dile getiren Mıhçı ‘Yaptığımız çalışma ve faaliyetlerimize Konya halkı ve yerel yöneticilerimiz her zaman destek verdi ve vermeye devam ediyor.  Bu konuda son derece şanslıyız’ ifadelerini kullandı. Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Karatay Kaymakamlığı olarak Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesine başarı dileklerini ileterek ‘Üzerimize düşen bir görev olursa her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim’ dedi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

AdminAdmin