SİYASET

MHP'nin 4. Olağan Kurultay Tarihi Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, MHP'nin 4. Olağan Kurultay tarihinin 17 Mart olarak belirlendiğini ifade etti. Öte yandan CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun, TSK'ya yönelik iftiralarına sert tepki gösteren Devlet Bahçeli, "Türk Silahlı Kuvvetleri'ne saldıran bu alçak milletvekilinin ağzı düşman ağzıdır. Derhal milletvekilliği düşürülmeli, mahkeme yolu açılmalıdır." ifadelerini kullandı.

MHP'nin 4. Olağan Kurultay Tarihi Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK toplantısında açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlere heyecanla hazırlanıyoruz. Zillet tortularının kazıtılmasını amaçlıyoruz. Türkiye'nin zaman kaybetmeye, oyalanmaya tahammülü yoktur.

Türkiye oyun kurucu vasfıyla bu şartlar altında ben de varım diyerek varlığını ibra ve ifşa etmektedir.

MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur ittifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MHP başında sonunda önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir irtibat ağının bugüne kadar yanında olmamış bundan sonra da olması düşünülemez.

KURULTAY TARİHİ BELLİ OLDU

Cumhuriyet'in yeni yüzyılını omuzlayacak ekibimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. 17 Mart'ta 4. Olağan Kurultayımızı yapacağız. MYK'da kurultay ve seçim takvimimizi ele aldık.

Siyasetteki maksadımız gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Hizmet edenin himmet göreceğini de gayet iyi bilmekteyiz.

HAKLI MÜCADELEMİZİ DİRİ TUTMANIN GAYRETİNDEYİZ.

Göç sorunundan, ekonomik cepheleşmeye, İslamofobi salgınından ırkçı ve şovenizm hastalığına varıncaya kadar risk ve tehditler dünya genelinde artmıştır.

Dünyayı takip ediyoruz ve bunu yapmanın zorunlu olduğunu biliyoruz. Biz Türkiye sevdalısı cesur yürekleriz. Göz kamaştıran bir memleketin miraşçılara olarak bölgesel vizyonumuzu kapatmaya hakkımız olmadığına inananlarız. İnkar bir vebaldir. Varacağı her ihanettir.

Tarihini tanımayan milletler, istikbalini kaybetmeye mahkumdur.karşı karşıya olduğu tehlikeleri değerlendirmek, ilkesel politikamızla çelişmeyen çözümler üretmektir. Türkiye'nin her meselesi bizim de meselemizdir. Bizim sırça köşklerle işimiz olmaz, olmayacaktır. Çıkar hesabı yapmamız, kulislerin oyuncağı olmamız akıl karı değildir. MHP'nin duruşu kızılelma duruşudur.

AdminAdmin