SİYASET

MHP’li Kalaycı: “Cumhurbaşkanını Seçmeye Türk Milleti Yetkilidir”

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, çeşitli saldırılarla yapamadıkları iktidar değişikliğini algı operasyonları ile yapmaya çalışanlara tepki göstererek, “Türkiye’de Cumhurbaşkanını seçmeye Türk Milleti yetkilidir. ABD, Avrupa ve terör örgütlerinin Türk Milleti ile hesabını hepimiz biliyoruz” dedi.

MHP’li Kalaycı: “Cumhurbaşkanını Seçmeye Türk Milleti Yetkilidir”

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, 28. Dönem MHP Konya Milletvekili Adayları ve parti yöneticileri ile beraber Akşehir ilçesinde Nasreddin Hoca Türbesini ziyaret etti. Türbe önündeki temsili dünyanın orta noktasında açıklamalarda bulunan Kalaycı, İngiliz The Ekonomist Dergisinin 14 Mayıs seçimlerini kapağına taşıyarak ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan gitmeli’ yönündeki haberini eleştirdi.

Darbe girişimleri, terör ve ekonomik saldırılarla yapamadıkları iktidar değişikliğini şuan algı operasyonları üzerinden yaparak Türk Milletinin aklının çelinmeye çalışıldığını belirten Kalaycı, “Türkiye’de Cumhurbaşkanını seçmeye Türk Milleti yetkilidir. Amerika, Avrupa ve terör örgütlerinin Türkiye ile hesabını herkes biliyor. İnanıyorum ki Akşehir'imiz Kurtuluş Savaşında gösterdiği milli duruşu 14 Mayıs seçimlerinde yine gösterecek, dimdik Cumhurbaşkanımızın, MHP’nin arkasında, Cumhur İttifakımızın arkasında duracaktır” diye konuştu.

“SARI TORBALAR HAZIR”

Kalaycı, terör örgütü yöneticilerinin her gün saklandıkları inlerinden Cumhur İttifakının seçimleri kazanması durumunda sonlarının geldiği mesajını verdiğini hatırlatarak, “Hiç kuşkunuz olmasın sarı torbalar hazır. Yurt içinde zaten kafalarını ezdik, Kandil’de, Irak’ın kuzeyinde, Suriye’de yuvalanmışlar ama başlarını çıkaranın İHA VE SİHA’larımızla tepesine iniyoruz. Kazanamazlarsa iç savaş çıkarmış. Buyurun MHP yeter size” şeklinde konuştu.

Programları kapsamında Ilgın ilçesinde parti teşkilatını ziyaret eden Kalaycı, vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhur İttifakına destek istedi.

AdminAdmin