SİYASET

MHP Selçuklu ‘da Kemal Dığrak Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongresi gerçekleşti. Yoklama ve açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, Kongre Başkanlık Divanı Seçimi, faaliyet raporunun okunması ve ibrası, mali raporun okunması ve ibrası, siyasi konuşmalar, seçimler, dilek ve temenniler ile seyreden Kongre, kapanış ile sona erdi. MHP Selçuklu İlçe Başkanlığına aday olan Kemal Dığrak seçimlere aynı tek listeyle gitti. Kongredeki oy çoğunluğuyla yeniden seçildi ve MHP'nin güven tazeledi.

MHP Selçuklu ‘da Kemal Dığrak Güven Tazeledi

Selçuklu İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongresinde  Divanda başkanlığına  MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, seçilirken divanda şu isimler görev aldı MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, MHP Konya İl Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Ceylan, MHP MYK üyesi Özer Karakayacı ile MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Delege, MHP Milletvekilleri, teşkilat mensupları ve birçok davetli katıldı.

Kongre Divan Başkanı MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Kongrenin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ederek, “Cumhuriyetimizin 100. yılında Selçuklu İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongremizin gerçekleşmesi bizi mutlu ediyor. MHP olarak 21. yüzyılın Türkiye Yüzyılı olmasıyla 14. Olağan Kongresi gerçekleştiriyoruz. MHP mensupları gönülleri kazanarak yoluna devam edecektir. MHP milli vicdanin sesidir, ahlaklı bir kalkınma için Türk milletinin ümididir. MHP kurulduğu günden bu yana milli birliğe, ekonomiye katkı sunmuş şerefli bir maziye sahiptir. Korona, Ukrayna- Rusya Savaşı, Kahramanmaraş depremiyle ekonomik ve sosyal sorunlarla karşı karşıya kaldık. Türkiye aldığı tedbirlerle, mücadeleci ruhuyla bugünleri aşacak. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleriyle yeni bir döneme başlamış olduk. Güçlü MHP, güçlü Türkiye demektir. Şimdi ise yeni hedefimiz 31 Mart 2023 Yerel Seçimlerdir. Bu seçimleri kazanmak istiyoruz. İstikrarı bozmadan umuda yol alacağız. Uyumlu belediye anlayışıyla hareket edeceğiz. İlçe Kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Teşkilat mensuplarına, katılımcılara şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak, “1 buçuk yıl önce Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve İl Başkanımız Remzi Karaarslan’ın destekleriyle göreve getirildim. İlçemizde MHP'yi birinci parti yapmak amacıyla yola çıktık. Tüm imkanlarımızı seferber ederek hedeflerimize ilerleyeceğiz. Kongremizin ülkemize, Konya’mıza, ilçemize ve partimize hayırlısı olmasını diliyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene!” dedi.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, “14 ve 28 Mayıs Seçimlerinde Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, ‘Ben anket yaptırmam. Anketi anca milletimiz yapar’ demişti. Milletimiz de desteğini gösterdi. Seçimlerde Cumhurbaşkanımız seçilsin diye var gücümüzle çalıştık. İçerideki ve dışarıdaki şer ocakları MHP’yi meclise sokmak istemediler. Çünkü Cumhurbaşkanımız ülkemiz bölünmesin diye çalışıyordu. Ama onlara fırsat verilmedi. Ben bu kongremizin de hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene!” şeklinde konuştu.

 MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak ise, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kongre için gönderdiği mesajı şöyle okudu, “Salonda dava arkadaşlarımı selamlıyorum. Şehit düşen kardeşlerimi saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyorum. İlçe Kongremizin olgunlukla gerçekleşmesi hepinizden beklentimdir. Aramıza sızarak fitne yaymak isteyenler çıkacaktır ve bu beklenmelidir. MHP’yle uğraşmaları dün olduğu gibi bugün de muhtemeldir. MHP tarihin kükreyen sesidir. Mücadelemizde her daim mecburuz. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Türk milleti zillet siyasetine geçit vermemiştir. Hepinizle iftihar ediyorum. Birlik ve kardeşlik ruhuyla yerel seçimlere hazırlanacağız. 2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu projesi için de çalışacağız. Hep birlikte başaracağız. Kongre takviminin sonucunda başarıya ulaşacağımızdan şüphe duymuyorum. Biz Türkiye'nin tarafındayız. Önümüzdeki mücadele döneminde hepinize güveniyorum. Milli birlik, kardeşlik, huzurlu ve güvenli Türkiye için Kongremiz hayırlı olsun. Ne mutlu Türküm diyene!”

AdminAdmin