SİYASET

MHP Lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu'na Sert Sözler

TBMM'nin manevi itibarına kara çalan Kılıçdaroğlu'nun, değişim çalkantıları nedeniyle şuur kaybına uğradığı anlaşılmaktadır

MHP Lideri Bahçeli’den  Kılıçdaroğlu'na Sert Sözler

TBMM Gazi bir Meclis'tir. Aksini iddia eden Kılıçdaroğlu gafildir. Kılıçdaroğlu'nun aşırı hırsı aklının önündedir. CHP'nin il ve ilçe kongrelerinde havada uçuşan sandayeler, ilkel manzaralar Kılıçdaroğlu ve yönetiminin maskesini düşürmüştür. Bunların demokrasi anlayışı, dayatmaları sineye çekmektir. CHP'nin demokrasi mantığı ile FETÖ ve PKK'nın demokrasi retoriği bire bir örtüşmektedir. CHP demek kavga kargaşa ve kutuplaşma demektir. 14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde Türkiye bu kötürüm siyasetçilerin eline düşmüş olsa kaçınılmaz son gelmiş olurdu. Allah bu milleti zillet ittifakından korumuştur. ittifakın bittiği ifade edilse bile yeni bir masanın kurulma isteği altan alta devam etmektedir. Bu kapsamda Türk milleti zilleti önce 14 Mayıs'ta sonra 28 Mayıs'ta kabul etmemiştir. İnanıyorum ki 31 Mart 2024'te de kabul etmeyecektir. Biz cumhur ittifakının şaşmaz ahlakına, zamanlar üstü siyasetine bakıyor ve buna uygun hareket ediyoruz. Unutulmamalıdır ki bir kez zillete tutulan bir daha belini doğrultamaz.

CHP'Lİ SEZGİN TANRIKULU'NA TEPKİ

TSK'ta saldıran bu alçak milletvekilinin ağzı düşman ağzıdır. Vatansız ve bayraksızların TBMM'de yeri yoktur. Bu çürümüşün milletvekilliği düşürülmelidir, mahkeme yolu açılmalıdır. HDP'yle ilgili kapatma davası hala sürüncemededir. AYM neyi bekliyor? Böylesi bir kepazeliği hukukun üstünlüğüyle açıklamak mümkün müdür? Türkiye'de terör hukuku hiçbir zaman geçerli olmamıştır.

Biz adalet istiyoruz, hemen istiyoruz. AYM'nin görevini derhal yapmasını bekliyoruz. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyeceğiz.

Feriştahı gelse duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz, hiçbir zaman da boyun eğmeyeceğiz.

"ERMENİSTAN ATEŞLE OYNAMAKTAN VAZGEÇMELİ"

ABD'nin Ermenistan ile ortak tatbikatı bölge huzuruna kastetmektir. Karabağ Türk'ün yurdudur. Ermenistan aklını başına almalı, ateşle oymaktan vazgeçmelidir. Soydaşlarımız yalnız değildir.

Türkiye'nin yeni bir anayasa ile yüzyıla mühür vuracağına inanıyoruz. Cumhur ittifakı olarak başaracağımızdan kuşku duymuyorum.

AP'NİN RAPORU: 'BİZİM İÇİN AB BİTMİŞTİR'

Brüksel oradaysa Ankara buradadır. Katılım sürecine artık kim katılıyorsa katılsın, hepsi onun olsun. Türkiye'ye 3. sınıf ülke muamelesi yapılması milli gururumuzu defalarca incitmiştir.

Türkiye bir yol ayrımına, bir karar vermenin eşiğine gelmiştir. Gerçekten Türkiye vaktidir, vakit Brüksel macerasına son verme vaktidir. AB madem bizi istemiyor, bizim için AB bitmiştir. AB ile doğmadık. AB olmasa da yolda kalmayız. 60 yıl kaybettik bir 60 yıl daha kaybedemeyiz. NATO'ya da mahkum değiliz. Türkiye Cumhuriyeti tam bağımsızdır.

Cumhuriyetin yeni yüzyılında iç ve dış kamburlardan kurtulmak gayemizdir.

AB işine baksın, kandıracak yeni ülkelerin peşine düşsün, bizden uzak dursun.

AdminAdmin