GÜNCEL

MHP Lideri Bahçeli, ‘’Şımaranların Akıbetini Herkes Görecek’’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in ölüm yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı., "Siyasette elde ettikleri geçici mevzi kazanımlarla şımarmaya başlayanların günün sonunda nasıl bir demokratik akıbetle karşılaşacağını da herkes görecek" dedi

MHP Lideri Bahçeli, ‘’Şımaranların Akıbetini Herkes Görecek’’

"Kara propagandaların, karanlık projelerin, karamsar palavraların biteviye faal ve faaliyet halinde olduğu şu günlerde MHP'nin Türk siyasetinin istikrar ve itibar aydınlığı olarak öne çıktığını" savunan Bahçeli, "Bu gerçeğin ışığında, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde de MHP yüzde 16,62'lik oy oranı ve kazandığı 220 belediye başkanlığıyla hamdolsun umutları diriltmiş, Cumhur İttifakı'nın gücüne güç eklemiştir" dedi.

Partilerinin ve Türkiye'nin önünün açık olduğunu, seçimsiz geçecek yaklaşık 4 yıllık sürede Türkiye'nin her alana teşmil edilecek reformlarla yükselişini devam ettireceğini savunan Bahçeli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Siyasette elde ettikleri geçici mevzi kazanımlarla şımarmaya ve tahriklerini göstermeye başlayanların günün sonunda nasıl bir demokratik akıbetle karşılaşacağını da herkes görecektir.

Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine mutlaka ulaşılacaktır. Türk birliğinin hasretini çekip hayallerini kuran Merhum Türkeş Bey'in inanıyorum ki ruhu şad olacaktır. Vefatının 27. yıl dönümünde merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'i, aziz şehitlerimizi, tarih boyunca, vatan ve millet sevdası ile can veren muhterem ecdadımızı, bu değerler uğruna hayatlarını kaybetmiş ülküdaşlarımızı rahmet, minnet ve şükran hislerimle anıyorum. Mekanları cennet, Cenab-ı Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun."

AdminAdmin