SİYASET

MHP Lideri Bahçeli: MHP Türkiye'nin gücüne güç katıyor

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Gazi Meclis'te en iyi şekilde temsil edecek, yaraları saracak, verdiği sözleri tutacak ve milletvekili sayısını en fazla sayıya ulaştırmış bir MHP ve Cumhur İttifakı'nın varlığıyla Türkiye, gücüne güç katacak, zilleti yerinden hoplatacak" dedi.

MHP Lideri Bahçeli: MHP Türkiye'nin gücüne güç katıyor

“2023’e doğru: Aday Belli karar net” mitinglerinin ilkini büyük bir katılım ve heyecanla Sivas'ta yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sevgi seli yaşandı. Mitinge katılımın yoğun olması ve alana sığmayan vatandaşların alan dışına taşması Zillet İttifakı ve yandaşlarını tedirgin etti. Özellikle halkın MHP'ye duyduğu güven ve ilgiyi gölgelemek için manipülasyon yapan satılık anket şirketlerini de Sivas mitingi ile şaşkına döndü.

İKİNCİ MİTİNG BURSA'DA

"2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı mitinglerin ilkini Sivas'ta çok büyük bir katılımla gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi, ikincisini 11 Eylül pazar günü Bursa'da yapacak. Çanakkale, Balıkesir, Bilecik ve Yalova illerini kapsayacak miting için hazırlıklar sürüyor. 
Gökdere Meydanı'nda yapılacak olan miting günü 15.00-19.00 saatleri arasında Bursaray'da ulaşım ücretsiz olacak. Vatandaşların ulaşım ücretini MHP karşılayacak. MHP'nın 2023 seçim mitingleri, 18 Eylül'de Kayseri Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kahramanmaraş ve 25 Eylül'de de Erzurum Gümüşhane, Erzincan, Bingöl, Bayburt illeriyle devam edecek.

MHP'NİN VARLIĞI TÜRKİYE'NİN GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Sivas'taki mitingte önemli mesajlar veren MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Gazi Meclis'te de sizleri en iyi şekilde temsil edecek, yaraları saracak, verdiği sözleri tutacak ve milletvekili sayısını en fazla sayıya ulaştırmış bir Milliyetçi Hareket Partisi’nin varlığıyla Türkiye, gücüne güç katacaktır." dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen Bahçeli, alanı dolduranların "evet" demesi üzerine, "Bu evetler, zilleti yerinden hoplatır. Bu evetler, Kılıçdaroğlu'nun uykularını kaçırır. Bu evetler, Türkiye düşmanlarının ayaklarını dolaştırır." diye konuştu. 

TÜRKİYE’NİN YARINLARI AYDINLIKTIR 

MHP Lideri Bahçeli, "Türkiye’nin yarınları aydınlıktır. Altılı masanın arka bahçesinde kurulan, sözde 'Emek ve Özgürlük İttifakı' olarak isimlendirilen kukla sol ve bölücü ittifakın aydınlığımıza gölge düşürmesi söz konusu değildir. İnanıyorum ki böylesi bir zillete en başta sizler izin vermeyeceksiniz. Türk milleti, biçilen kefeni yırtıp atacak dirayet ve kararlılıktadır. Türkiye'yi geriye götürmeye hiç kimsenin gücü de yetmeyecektir. 2023 ve takip eden yıllar Türkiye'nin dev gibi ayağa kalkışına sahne olacaktır. Bunu sağlayacak irade Cumhur İttifakı'dır." değerlendirmesinde bulundu. 

Cumhur İttifakı'nın Ege ve Doğu Akdeniz'de silah çekenlere milli duruş gösteren onur olduğunu aktaran Bahçeli, "Cumhur İttifakı, Türkiye'ye sahip çıkan, Türk milletine hizmetkarlıkta sınır tanımayan inanmışlıktır. Cumhur İttifakı vatandır, mukaddesattın zırhı, mukadderatın kilididir." dedi. 

"Çağrımız, önce ülkem ve milletim diyen herkesedir." ifadesini kullanan Bahçeli, konuşmasına şöyle tamamladı: 

"Çağrımız; bu millet, bu vatan, bu bayrak benim diyen herkesedir. Çağrımız, milli birlik ve huzurlu yarınlara ulaşmak isteyen herkesedir. Çağrımız her insanımızı kardeş, her yöremizi aziz bilen herkesedir. Herkes eşittir Türkiye'dir. Paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım yok diyen her vatan evladıyla yolumuz birdir. Biz birlikte Türkiye'yiz diyen herkes bu milletin özbeöz evladıdır. 2023'te siz konuşun cihan dinlesin."

Bahçeli'ye Sivasspor forması hediye edildi

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz ile birlikte miting öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye üzerinde adı ve Sivas'ın plaka kodu olan 58 yazılı olan bir Sivasspor forması hediye etti. Sivasspor'a olan sevgisi ile dikkat çeken Özyürek, daha öncede Sivasspor'un uğradığı hakem haksızlıklarına meclise taşıyarak gündeme gelmişti.

AdminAdmin