SİYASET

MHP Konya Çumra Adayını Açıkladı

MHP Elazığ, Isparta ve Kars ile birlikte 52 ilçenin daha belediye başkan adaylarını açıkladı. Parti bugüne kadar 165 adayını açıklamış oldu.

MHP Konya Çumra Adayını Açıkladı

MHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine Yönelik, belediye ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Parti, 55 adayını daha açıkladı, böylece toplam 165 aday açıklanmış oldu.

CUMHUR İTTİFAKI KARS ADAYI : ÖTÜKEN SENGER

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Kars’ta “Cumhur İttifakı” AK Parti ve MHP belediye başkan adayı Prof. Dr. Ötüken Senger’i destekleyecek.

Prof. Dr. Ötüken Senger’in Kafkas Üniversitesi Senato Üyeliği, Kafkas Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Üst Kurul Üyeliği, Kafkas Üniversitesi Ehlibeyt Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Kurulu Üyeliği’dir. Alanıyla ilgili 4’ü uluslararası ve 2’si de ulusal yayınevlerinde yayımlanan 6 adet kitabı, ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanan 40’a yakın bilimsel makalesi ve yine alanıyla ilgili 100’e yakın bilimsel atıfı bulunmaktadır. Akademik anlamda iyi derecede İngilizce bilmekte olan Prof. Dr. Ötüken Senger, evlidir.



MHP 3 il ve 52 ilçenin belediye başkan adaylarını açıkladı

MHP 3 il ve 52 ilçenin belediye başkan adaylarını açıkladı

MHP 3 il ve 52 ilçenin belediye başkan adaylarını açıkladı

AdminAdmin