EĞİTİM

Mesleki Ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener’in Konya Programı

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener, 08 Eylül 2022 tarihinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla Konya’ya geldi.

Mesleki Ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener’in Konya Programı

Genel Müdür ilk olarak Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti; burada İl Müdürü Murat Yiğit ve kurumdaki yöneticiler tarafından karşılandı. İl Müdürü Konya genelinde yürütülmekte olan eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Genel Müdür ve beraberindekiler daha sonra Adil Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine geçerek buradaki laboratuvar ve atölyelerde incelemelerde bulundu. Burada Etkileşimli Tahta Projesi hakkında öğretmenler tarafından kendisine sunum yapıldı. Teknofest 2022 Labirent Ustası kategorisinde birinci olan proje hakkında, proje sahibi öğrenci Taha Berk Ünlü’den bilgi aldı. Daha sonra okul öğretmenleriyle bir tanışma toplantısı gerçekleştirerek, bilgi alışverişinde bulundu.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener son olarak Konya Ticaret Odası Mesleki Eğitim Merkezini ve Selçuklu Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek okul bünyesindeki atölyelerde yapılmakta olan üretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Konya programında kendilerine Eğitim Politikaları Daire Başkanı Dr. Recep Altın, İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü Nizamettin Doğan eşlik etti.

 

AdminAdmin