SİYASET

Meram’da Gayret Ve Samimiyet Yeniden Kazanacak

MHP Meram İlçe Başkanlığı’nın Gedavet’te açtığı stant büyük ilgi görüyor. Stantta Cumhur İttifakı Belediyeciliği anlatılırken, vatandaşlardan da destek isteniyor.

Meram’da Gayret Ve Samimiyet Yeniden Kazanacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Başkanlığı saha çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Gedavet’te stant açan MHP Meram İlçe Başkanlığı, vatandaşlardan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’na ve MHP’ye destek istiyor. Vatandaşlar MHP Meram İlçe Başkanlığı’nın standına büyük ilgi gösterirken, seçimde Cumhur İttifakı’na destek mesajları veriyor.

Resim önizlemesi

BİZİM DERDİMİZ MEMLEKET

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, seçime sayılı günler kala MHP Meram İlçe Başkanlığı olarak saha çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri’nde alınan başarılı sonucun yerel seçimlere de yansıyacağını vurgulayan Yaman; “Milliyetçi Hareket Partisi, devlet ve millet birlikteliğinin tezahürüdür. Bu açıdan partimizin önceliği hep devletimiz ve milletimiz olmuştur. Memleket sevdasıyla sürdürdüğümüz seçim çalışmalarımızda milletimiz tarafından gösterilen teveccüh bizleri memnun ediyor.” dedi.

Resim önizlemesi

MERAM YENİDEN SAMİMİYET VE GAYRET DİYECEK

Cumhur İttifakı’nın merkezi hükümette olduğu gibi yerelde de güçlü bir şekilde temsil edilmesinin oldukça önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Yaman, şöyle devam etti; “MHP Meram İlçe Başkanlığı olarak, Meram Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Mustafa Kavuş’a hemşehrilerimizden destek istiyor ve bekliyoruz. Meram’da yeniden gayret ve samimiyet kazanacaktır, buna şüphemiz yok.”

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin