GÜNCEL

Meram Ziraat Odası’nda sürpriz görev değişikliği

Meram Ziraat Odası’nda mevcut Başkan Murat Yağız, yönetim kurulu kararıyla görevi sürpriz bir şekilde Abdullah Şahinoğlu’na devretti

Meram Ziraat Odası’nda sürpriz görev değişikliği

2019 yılından bu yana Meram Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürüten Murat Yağız, sürpriz bir şekilde görevi devretti.  Meram Ziraat Odası Başkanlığı görevine yönetim kurulu kararıyla Abdullah Şahinoğlu getirildi. Geçtiğimiz günlerde yapılması planlanan Meram Ziraat Odası Başkanlığı seçimleri askıya alınmıştı.

YENİ BAŞKAN ABDULLAH ŞAHİOĞLU OLDU

 Murat Yağız’ın sürpriz bir şekilde görevi devretmesinin ardından oda üyelerine bilgilendirme mesajları gönderildi. Kaşınhanı’nda havuç üreticiliği yapan Abdullah Şahinoğlu yönetim kurulu Meram Ziraat Odası Başkanlığı’na getirildi.

YÖNETİMLE GÖRÜŞ AYRILIĞINA DÜŞTÜK

Meram Ziraat Odası eski Başkanı Murat Yağız ise şunları söyledi: "Ben, görevi bırakmadım. Yönetim kurulu içinde görev değişikliği yaptık. 8 gün sonra görevim sona erecekti. 'Seçimler yapılmıyor' diye mahkemeye verdik. 1 ay içinde seçim olacaktı. Ben, demokrasinin işlemesini istedim. Görüş ayrılığına düştük yönetimle. Yönetim kurulu üyesi olarak görevime devam ediyorum.”

AdminAdmin