SİYASET

Meram Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti Meram İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Cumhur İttifakı Teşkilatlarını buluşturan açılışta konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı “Bizi heyecanlı kılan liderlerimizin gösterdiği hedefe hep birlikte koşacak, 2004’ten bu yana zirvede olan Konya’yı zirvede tutmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Meram Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Meram İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Törene AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı ve Mustafa Hakan Özer, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kelek, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Sefa Danışık, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık, AK Parti ve MHP Teşkilat yöneticileri, mensupları ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN DOLULAR; “BAŞKAN KAVUŞ, YENİ BİR REKORLA SEÇİLECEK İNŞALLAH”

Konuşmasında, tüm seçim çalışmalarına açılan Seçim Koordinasyon Merkezi’nden yön verileceğinin altını çizen AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, seçim çalışmaları boyunca ilçenin 69 mahallesinde ziyaret edilmedik mahalle ya da sokak eli sıkılmadık bir vatandaşın kalmayacağını ifade etti. Tüm ekibinin büyük bir heyecan içinde seçime hazırlandığını kaydeden Başkan Dolular, “Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş’un ikinci kez aday gösterilmesi bizlere bir önceki seçimden aldığımız oydan daha fazla oy alma sorumluluğu yükledi. Teşkilatımız bu yükü en güzel şekilde taşıyacak ve Başkan Kavuş’u yeni bir rekor oyla seçtireceğiz inşallah” diye konuştu.

BAŞKAN YAMAN; “MERAM İÇİN BU SEÇİMLERDE DE BİRLİKTE YÜRÜYORUZ”

Seçim çalışmalarına başladıklarını ve sürekli olarak sahada olduklarını belirten Cumhur İttifakı ortağı MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman ise konuşmasında; “Samimiyetine, gayretine, özverisine inandığımız ve şahitlik ettiğimiz Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile bir önceki seçimlerde birlikte çalışmıştık bu seçimde de ilçemiz için birlikte çalışıyoruz. Meram’da girmedik mahalle, çalmadık kapı, sıkmadık el, fethetmedik gönül bırakmayacağız” dedi.

BAŞKAN KAVUŞ; “MERAM GÜVEN VE İSTİKRAR DÖNEMİ YAŞIYOR”

Meram’a ve Meram teşkilatına ikinci kez aday olma duygusunu yaşattığı için duyduğu mutluluğu ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sahada yaptığı çalışmalarda bundan vatandaşın da mutlu olduğuna tanıklık ettiğini söyledi. Bu sebeple 31 Mart Yerel Seçimleri için ilçede ‘Güven ve İstikrar’ sloganını kullandığını belirten Başkan Kavuş, “Bu süreç benim ve Meram adına övünç ve gurur kaynağı. Partimizin bu seçim dönemindeki mottosu ‘Gerçek Belediyecilik’. Bu bizim Konya’da yıllardır yaptığımız hizmet anlayışının adıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da bunu her fırsatta söyler ve Konya’yı her zaman örnek gösterir” diye konuştu.

BAŞKAN ALTAY; “BİRLİK VE KARDEŞLİK RUHUYLA ŞEHRE HİZMET EDİYORUZ”

Konya'da siyaset yapmanın ve hizmet vermenin kendileri için en büyük mutluluk, övünç kaynağı ve keyifli bir çalışma ortamı anlamı taşıdığını belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “AK Parti İl Başkanı Hasan Angı’nın orkestra şefliğinde, şehrimizde birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile hizmet ediyoruz. Bu birliktelik Konya’ya bereket olarak yansıyor. Bu bereketle 5 yılda şehrimize önemli hizmetler yaptık. Özellikle Meram'da çok önemli işleri Başkanımız Mustafa Kavuş ile birlikte kesintisiz bir şekilde yürütüyoruz. Başkan Kavuş’a Meram’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.”

MİLLETVEKİLİ ÖZER; “HEMŞEHRİLERİMİZ BAŞARILARIMIZIN BAŞ MİMARIDIR”

Konya'nın en önemli özelliklerinden birinin ‘birlik ve beraberlik’ olduğuna vurgu yapan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, teşkilatların, belediyelerin, kurumların ve tüm bunlara güç veren hemşehrilerinin bir bütün olarak bu birlik ve beraberliğin baş mimarı olduğuna işaret etti. Ülkenin içinde bulunduğu ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunun en önemli şehirlerinden bir tanesinin de Konya olduğunu ifade eden Milletvekili Özer, “Konya için hep birlikte çalışmaya, misyonumuzu yerine getirmeye birlik içinde önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ ÖZBOYACI; “BİRLİK OLDUĞU SÜRECE BU MİLLETİN SIRTI YERE GELMEZ”

Şehrin ülkeye örnek bir beraberlik sergilediğine vurgu yapan bir diğer isim de AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı oldu. Şehirde var olan birlik ve beraberliğin Meram, Konya ve Türkiye için en önemli ihtiyaç olduğunun altını çizen Özboyacı, konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “Allah'ın izniyle birlik ve beraberlik olduğu müddetçe, milletimizin hiçbir zaman sırtı yere gelmez, bizlerin hizmetleri aksamaz. Milletimiz neye ihtiyaç duyuyorsa bu kadro tarafından ivedilikle o ihtiyaç halledilir. Biz işte bunun için bugünden itibaren kapı kapı, sokak sokak çalışmaya devam edeceğiz”

BAŞKAN ANGI; “KONYA BU SEÇİMDE DE ZİRVEDE OLACAK”

Konuşmasına “Milletimiz bir araya gelip tüm tehditlere karşı ülkeyi geleceğe taşıma adına bir seçimlerde daha hep birlikte yürüyor” diyerek başlayan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da bu yürüyüşü birlikte yaptığı Cumhur İttifakı ortaklarına teşekkür etti. 31 ilçe ve büyük şehirde Cumhur İttifakı'nın adayları ile milletin huzurunda olduklarını belirten Başkan Angı, “Biz seçim çalışmalarını beraberce yürütüyoruz. Bu da berekete vesile oluyor. 2004'ten bu yana gerek yerel gerekse genel seçimlerde hep zirvede oynayan Konya, inşallah bu seçimde de bu zirveyi korumaya devam ettirecek ve daha da ileriye taşıyacak. Bizi heyecanlı kılan ise liderlerimizin gösterdiği hedefe hep birlikte koşmak” diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Meram İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

AdminAdmin