SPOR

Meram Okçuları Sezonu 4 Madalya, 1 Kupa, 1 Türkiye Rekoru İle Açtı

Meram Belediyespor, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu tarafından Samsun’da düzenlenen Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası’na da damga vurdu. 932 kişinin katıldığı turnuvada takım yeni sezonu kazandığı 4 madalya, 1 kupa ve 1 Türkiye rekoru ile açtı.

Meram Okçuları Sezonu 4 Madalya, 1 Kupa, 1 Türkiye Rekoru İle Açtı

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası Samsun’da gerçekleştirildi. 932 sporcunun katılımı ile yapılan şampiyonada Meram Belediyesporlu okçular turnuvaya damga vuran isimler oldu.

 

Resim önizlemesi

4 Madalya, 1 Kupa, 1 Türkiye Rekoru ile sezonu açan takımda yüzler gülüyor. Ayşe Betül Pişkince (15), Ayşe Hümeyra Koç (16), Betül Rana Akınce (16)’den oluşan Meram Belediyespor Kız Takımı Türkiye Rekoru kırarak önemli bir başarının altına imza attı. Emir Soydan(16), Emirhan Gerez(17), Yiğit Kozak (16)’dan oluşan Meram Belediyespor Erkek Takımı ise Türkiye 3.’lüğünü göğüsledi. Emir Soydan, bireysel erkeklerde de ikinci olarak gümüş madalyaya uzandı.

Resim önizlemesi

Yeni sezona madalya ve kupalarla başlangıç yapan takım sporcularını ve antrenörlerini tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, başarıların sezon boyunca devam etmesini temenni etti.

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin