SPOR

Meram Belediyesporlu Sabriye Gür Dünya Üçüncüsü Oldu

Meram Belediyesporlu Sabriye Gür, 17-26 Kasım tarihleri arasında Portekiz’de düzenlenen Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya daha imza attı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 70 ülkeden yaklaşık 2000 sporcunun katıldığı turnuvada üçüncü olan Sabriye Gür’ü tebrik etti.

Meram Belediyesporlu Sabriye Gür Dünya Üçüncüsü Oldu

Meram Belediyesporlu Sabriye Gür, Portekiz'in Albufeira kentinde yapılan Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda bronz madalyaya uzandı. Hırvat rakibini yenen Meram Belediyesporlu Sabriye Gür 70 kg’da dünya üçüncüsü olarak önemli bir başarıya daha imza attı. 17 – 26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonaya 70 ülkeden 2000'e yakın kişi katıldı. Milli sporcular, Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda 10 altın, 17 gümüş, 14 bronz olmak üzere toplam 41 madalya ile takım halinde şampiyon oldu.

 

BAŞKAN KAVUŞ; “ÜLKEMİZİ VE ŞEHRİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDEN SPORCUMU TÜM KALBİMLE KUTLUYORUM”

 

Meram Belediyespor’un tüm ulusal ve uluslararası şampiyonalarda ülkemizi, şehrimizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil ettiğini ve gurur duyulacak başarıların altına imza attığını belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Portekiz’de gerçekleştirilen Dünya Şampiyonası’nda da bu geleneğin bozulmadığına dikkat çekti. Turnuvada ay yıldızlı bayrağı taşıyan Sabriye Gür’ün kilosunda üçüncü olarak önemli bir başarıya daha imza attığını kaydeden Başkan Mustafa Kavuş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Meram Belediyespor ile madalya, başarı, şampiyonluk, rekor gibi terimler artık hep yan yana anılıyor. Sporcularımız katıldıkları her turnuvadan tarihi başarılarla dönüp bizlere gurur yaşatıyorlar. Bu başarılar artık sınırlarımızın çok ötesinde yaşanıyor. Sabriye Gür kızımız da bu başarının mimarlarından biri oldu. Kendisine bize bu mutluluğu yaşattığı için tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Ayrıca bu vesile ile bize bugüne kadar sevinç ve gurur yaşatan tüm sporcularımı, antrenörlerini ve tabii ki çocuklarını spora teşvik eden ve başarılarında büyük pay sahibi olan ailelerini yürekten kutluyor, sporcu kardeşlerimin başarılarının devamını diliyorum.”

AdminAdmin