SPOR

Meram Belediyesporlu Hasan Uluşan Dünya İkincisi Oldu

Meram Belediyesporlu Muaythai Hasan Uluşan, 1-7 Ekim 2023 tarihleri arasında 72 ülkeden sporcuların katılımıyla Antalya Kemer’de gerçekleştirilen IFMA Dünya Şampiyonası’nda dünya ikincisi oldu. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Milli Takımımızın da takım halinde Dünya Şampiyonu olduğu turnuvada gümüş madalyaya uzanarak şehre bir gurur daha yaşatan Uluşan ve antrenörlerini tebrik etti.

Meram Belediyesporlu Hasan Uluşan Dünya İkincisi Oldu

Muaythai Gençler, Yıldızlar, Minikler Dünya Şampiyonası 7 Ekim 2023 tarihinde final maçları ile sona erdi. 63,5 kilo üst gençler kategorisinde ay yıldızlı formayı giyen Meram Belediyesporlu Hasan Uluşan, dünya ikincisi olarak önemli bir başarının daha altına imza attı.

Resim önizlemesi

BAŞKAN KAVUŞ; “GENÇLİĞİMİZ VE TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

 

Milli takımımızın da takım halinde dünya şampiyonu olduğu turnuvada Uluşan, eleme maçında karşılaştığı Portekiz, çeyrek finalde karşılaştığı Yunan ve yarı finalde karşılaştığı Özbek rakiplerini eleyerek finale yükseldi. Finalde Rus rakibine elenen Hasan Uluşan, Dünya İkinciliğine uzanarak gümüş madalya kazandı. Türkiye Muaythai Federasyonu ve Uluslararası Muaythai Federasyonu (IFMA) tarafından organize edilen turnuvada Milli Takımımız da genel kategorilerde 17 altın 40 gümüş ve 23 bronz, toplamda 80 madalya alarak birinciliği aldı. Meram Belediyesporlu Hasan Uluşan’ın aldığı bu önemli başarıdan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, kulübün gerek ulusal gerekse uluslararası turnuvalarda aldığı başarıların şehir için gurur kaynağı olduğunun altını çizdi. “Hem Meram gençliği hem de kulübümüz bizim sevinç kaynağı oldular” diye konuşan Başkan Kavuş, aldığı bu başarıdan dolayı Uluşan’ı, ailesini, antrenörlerini ve kulüp yöneticilerini tebrik etti.

Resim önizlemesi

AdminAdmin