SPOR

Meram Belediyesporlu Emircan Avrupa Üçüncüsü Oldu

Meram Belediyespor uluslararası turnuvalarda da aldığı başarılarla göz doldurmaya devam ediyor. Meram Belediyesporlu Milli Sporcu Emircan Abdullah Beserek 25 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Kick Boks Avrupa Şampiyonasında üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Meram Belediyesporlu Emircan Avrupa Üçüncüsü Oldu

Ulusal ve uluslararası turnuvularda başarıdan başarıya koşan Meram sporcuları aldıkları başarılarla destan yazmaya devam ediyorlar. Meram Belediyesporlu milli sporcu Emircan Abdullah Beserek, 25 Ağustos -3 Eylül tarihleri arasında istanbul da düzenlenen Kick Boks Avrupa Şampiyonası’nda 71 kilogram K1 sitilinde üçüncülüğü göğüsleyerek büyük bir başarının altına imza attı.

 

BAŞKAN KAVUŞ; “BUGÜN OLDUĞU GİBİ YARINDA BÜYÜK BAŞARILARIN PEŞİNDEN KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Resim önizlemesi

Meram Belediyesporlu tüm sporcuların gerek ulusal gerekse uluslararası her turnuvadan önemli başarılarla döndüğünün altını çizen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, aldığı başarıdan dolayı kick boksçu Emircan Abdullah Beserek ve antrenörlerini tebrik etti. Meram Belediyespor’un hiçbir başarı ile yetinmediğini ve her madalyanın sonrasında hız ve tempoda vites büyüttüğünü kaydeden Başkan Kavuş, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Kulübümüz gün geçmiyor ki bizleri gururlandırmasın. İşte bugün de Emircan ile mutlu olduk, gururlandık, gelecek adına daha fazla umutlandık. Kendisini, ailesini ve antrenörlerini tebrik ediyorum. Meram Belediyespor, dün ve bugün olduğu gibi yarın da başarıların peşinden koşmaya, ülkemizi en güzel şekilde temsil etmeye bayrağımızı göndere çekmeye devam edecektir inşallah. Bizler de bunun için yapmamız gerekenleri yapmayı, gençlerimizi spora teşvik etmeyi sürdüreceğiz.”

AdminAdmin