SİYASET

Meram Belediyesporlu Azra Milli Takımda

Karaman’da gerçekleştirilen Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda üçüncü olarak bronz madalya kazanan Meram Belediyesporlu Azra Bezirgancı, bu başarısıyla milli takıma gitmeye hak kazandı.

Meram Belediyesporlu  Azra Milli Takımda

Meram Belediyesporlu Azra Bezirgancı, Karaman’da gerçekleştirilen ve 75 ilden 953 kulüpte spor yapan 3500 taekwondocunun katıldığı ‘Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda üçüncülüğü göğüsleyerek bronz madalya kazandı. Kilosundaki zorlu rakiplerini geçerek Meram’ı gururlandıran ve bu başarısıyla milli takıma girmeyi başaran Azra, ülkemizi uluslararası turnuvalarda temsil etmeye hak kazandı.

BAŞKAN KAVUŞ; “MİLLİ TAKIMDAKİ HER SPORCUMUZ ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYOR”

Meram Belediyesporlu taekwondocu Azra Bezirgancı ve antrenörlerini hem alınan madalya hem de milli takıma seçilmesi sebebiyle tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, kulüp sporcularının girdikleri her turnuvadan madalya ile dönerek kendilerini ve Meram’ı gururlandırdıklarının altını çizdi. Meram Belediyespor adının hep başarılarla anıldığının altını çizen Başkan Mustafa Kavuş, “Spora, sporcuya ve gençlere verdiğimiz desteğin karşılığını böylesi önemli başarılarla almış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sporcularımız gittikleri her şampiyonadan madalyalarla dönüyorlar. Tüm sporcularımıza yaşattıkları bu gurur için teşekkür ediyorum. Karaman’da gerçekleştirilen Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’ndan madalya kazanan Azra kızımız da bu gayretli gençlerimiz için güzel bir örnek oldu. O da tıpkı diğer pek çok Meram Belediyesporlu gencimiz gibi artık uluslararası turnuvalarda ay yıldızlı formayı taşıma onuru kazandı. Ülkemizi, şehrimizi ve Meramımızı en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum.Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

AdminAdmin