SPOR

Meram Belediyespor’dan Uluslararası Turnuvada İki Madalya Birden

Antalya’da devam eden Uluslararası Turkish Open Taekwondo Turnuvasından Meram’a iki mutlu haber geldi. 60 ülkeden 1900 sporcunun katıldığı turnuvanın Genç Bayanlar Katagorisinde Meram Belediye Spor kulübü sporcularından Azra Bezirgancı 52 kg’da ikinci, Deniz Ünal da 46 kg’da üçüncü oldu.

Meram Belediyespor’dan Uluslararası Turnuvada İki Madalya Birden

Meram Belediyesporlu taekwondocular, 8-14 Şubat tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Uluslararası Turkish Open Taekwondo Turnuvasında iki madalya birden kazandı. 60 ülkeden 1900 sporcunun katıldığı turnuvanın Genç Bayanlar Katagorisinde Meram Belediye Spor Kulübü sporcularından Azra Bezirgancı 52 kg’da ikinci, Deniz Ünal da 46 kg’da üçüncülüğü göğüsledi.

Resim önizlemesi

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yaptığı açıklamada Meram Belediyespor için ulusal ya da uluslararası turnuvalarda alınan başarılı sonuçların artık bir gelenek haline geldiğini hatırlatarak, turnuvada madalya kazanan sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.

Resim önizlemesi

Meram Belediyespor’dan yapılan açıklamada da, Uluslararası Turkish Open Taekwondo Turnuvasında madalya kazanan sporcular başarılarından dolayı tebrik edildi. Açıklamada ayrıca, alınan her başarılı sonucun kendilerine ve sporculara verilen destekten dolayı olduğu hatırlatılarak, “Maddi, manevi tüm desteklerinden dolayı Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş’a hem kulübümüz hem de sporcularımız adına şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.

Resim önizlemesi

 

 

AdminAdmin