Yunak Borsa İstanbul İlk ve Ortaokulu salonunda gerçekleştirilen etkinliğe ilçe protokolünün ilgisi yoğun oldu.

Düzenlenen anlamlı programa Yunak Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, ilçe protokol üyeleri ve daire amirleri katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Kaymakam Taşavlı ve beraberindeki heyet, öğrencilerin hazırladığı Harezmi projelerini ve birbirinden renkli resim çalışmalarını tek tek inceledi. Stantları gezerek minik mucitler ve genç sanatçılarla yakından ilgilenen Kaymakam Taşavlı, projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.
"Bu Etkinlikler Çocuklarımızın Özgüvenini Artırıyor"

Öğrencilerin akademik, kültürel ve sanatsal alanlarda ortaya koyduğu başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yunak Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Öğrencilerimizin sanatsal, kültürel ve akademik alanlarda ortaya koyduğu emek ve başarı gerçekten memnuniyet verici. Bu tür çok yönlü etkinlikler, çocuklarımızın özgüvenlerini geliştirmekte, içlerindeki yetenekleri ortaya çıkarmakta ve eğitim hayatlarına çok önemli katkılar sunmaktadır. Hepsini yürekten kutluyorum."
Tiyatro Gösterisi Ayakta Alkışlandı

Sergi açılışının ardından sahne alan Kuzören İlkokulu öğrencileri, sergiledikleri tiyatro oyunuyla izleyicilerden tam not aldı. Büyük bir yetenek ve başarıyla rollerini sahneye koyan minikler, salonu dolduran davetliler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.
Programın sonunda Kaymakam Can Alperen Taşavlı; bu başarılı organizasyonun hayata geçirilmesinde emeği geçen okul idarecilerine, fedakar öğretmenlere, gayretli öğrencilere ve tüm okul personeline teşekkür ederek, başarılarının artarak devam etmesini diledi.

































