GÜNCEL

Kulaçlar 100. Yıl Anısına Atıldı, Kazanan Spor Oldu

Zaferin Karargâhı Akşehir’den Cumhuriyetin 100. yılına sloganı ile başlatılan yüzme yarışması Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde final müsabakası ile gerçekleştirildi

Kulaçlar 100. Yıl Anısına Atıldı, Kazanan Spor Oldu

. Sağlıklı hayat ve fiziksel aktiviteyi teşvik amacıyla gerçekleştirilen yarışma, Akşehir Belediyesi, Akşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile düzenlendi. Yüzme yarışması katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Sağlıklı hayat ve fiziksel aktiviteyi teşvik amacıyla gerçekleştirilen, cumhuriyetin 100. yılına özel düzenlenen yüzme yarışması 2 kategori, 9 farklı branş ve 24 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Yarışmaya; Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Muammer Sağlam, Akşehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı İsmail İnce, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Öncel, Akşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Eyüp Yılmaz, yarışta kıyasıya mücadele eden sporcular ile izleyiciler katıldı.

AKŞEHİR’DE İLK DEFA!

Final müsabakasının açılış konuşmasını gerçekleştiren Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya; “Cumhuriyetimizin 100. yılında gururluyuz onurluyuz. Bu anlamlı günün yıl dönümünde Akşehir’de ilk defa yüzme yarışması gerçekleştirdik. Güzel bir yarışma oldu. Gençlerimizin yetenekleri bir hayli fazla, inşallah farklı kategorilerde de izleme şansımız olur. Yeter ki, yetenekleri keşfedelim, kendilerini geliştirmeleri için onlara hep birlikte ortam hazırlayabilelim. Bu anlamda Akşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarındayız. Dereceye giren yavrularımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Diğer yavrularımızın da bir sonraki yarışmalarda dereceler almasını diliyorum.” dedi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

Coşkulu ve heyecanlı geçen Yüzme Yarışması final müsabakası madalya ve ödül töreni ile son buldu.

Yarışmadaki dereceler ise şu şekilde oluştu:

25 Metre Genel Klasman

  1. Yusuf Taha Tekeli 1.000 TL
  2. Nazende Kaçar 750 TL
  3. Kerem Koç 500 TL

50 Metre Genel Klasman

  1. Bilge Sevinç 1.000 TL
  2. Öykü Demiray 750 TL
  3. Zeynep Berra Dilber 500 TL

 

 

AdminAdmin