GÜNCEL

KTB’den Meclis Üyelerine Teşekkür Plaketi

Konya Ticaret Borsası (KTB)’de organ seçimlerinin tamamlanmasının ardından ilk Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

KTB’den Meclis Üyelerine Teşekkür Plaketi

KTB Kasım Ayı Meclis Toplantısı’na yeni seçilen meclis üyeleri ile birlikte, görevden ayrılan meclis üyeleri de katıldı. Toplantıda, bir önceki dönem alan üyelere teşekkür plaketleri verildi.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTB Meclis Başkanı Mehmet Büyükalim, “Yeni dönemin hepimize hayırlar getirmesini, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde çalışmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Yönetimimizde ve meclisimizde bu dönem görev alan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bugüne kadar borsamız tarafından kazanılan başarının arakasındaki en büyük güç, birlik ve beraberliğimiz olmuştur. Borsamız misyon ve vizyonuna katkı sağlayan; bu dönem meclisimizde yer almayan arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de üyelerinin menfaatlerini gözetmek, rekabet edebilirliklerini artırmak, sorunlarını çözüme kavuşturma noktasında önemli adımları inşallah yine hep birlikte atacağız. Meclisimiz tarafından alınacak kararlarla, gösterilecek gayretle tarımın başkenti Konya’mıza yakışır bir şekilde hizmet etmeye çalışacağız” dedi.

 

“Borsamız, bu şehrin ortak fayda kuruluşlarının önde gelenlerinden biri.  1907’den itibaren ülke tarımına, ekonomisine hizmet eden köklü bir kurum” diyen KTB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik de, “Üreticisinden tüccarına, karar vericisinden tüketicisine kadar tarım ve hayvancılık sektörünün tüm paydaşları için düşünen ve çalışan bir yapı. Bu anlamda önümüzdeki çalışma dönemi boyunca bu önemli görevi en iyi şekilde yerine getirmenin ve bize gösterdiğiniz güvene layık olmanın çabası içinde olacağız. Borsa Meclisi’nde görevlerini en iyi şekilde yapmış, Konya’mıza ve Türk tarımına hizmet etmiş arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Bu çatı altında birlik ruhu, çalışma azmi hiç eksik olmamıştı, bundan sonra da olmayacak. Tüm çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Toplantı sonunda görevini devreden Meclis Üyelerine, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik ve Meclis Başkanı Mehmet Büyükalim tarafından teşekkür plaketi verildi. Plaket Alan Meclis Üyeleri; M. Namık Köklüsoy, Adnan Hekimoğlu, Sedat Zeki Özerdoğan, Ahmet Çiftçi.

 

 

 

AdminAdmin