YEREL

Köy Yaşam Merkezinde Eğlenceli Etkinlikler

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya; Kullanılmayan köy okulu binalarının yaşam merkezlerine dönüştürülme projesi kapsamında, Savaş mahallesinde yapımı tamamlanan “Köy Yaşam Merkezini” ziyaret etti.

Köy Yaşam Merkezinde Eğlenceli Etkinlikler

Başkan Akkaya’nın ziyareti sırasında; Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Barbaros Topaloğlu, Akşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile Nasrettin Hoca İlkokulu Müdürü Recep Ersoy Öncel’de eşlik etti. 

Başkan Akkaya” Köy yaşam merkezimiz neşeyle birlikte ve farkındalık da katmış, çok beğendim. Burada çocuklarımız için ve yetişkin bireyler için her şey düşünülmüş, Atölyeler, Halk eğitim kursları, Anasınıfı ve köy yaşam merkezinin bahçesinde kurulu olan oyun parkuru ve ateş çukuru gibi faaliyetlerle zamanlarını geçirecekler. Yapım aşamasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yaptığı konuşmasının ardından Başkan Akkaya” Sohbet edip ve “Köy Yaşam Merkezi” nin faaliyetleri hakkında bilgi edindi. 

Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Barbaros Topaloğlu “Köy Yaşam Merkezi” nin yapımı sırasında verdiği destekler için Başkan Akkaya’ya teşekkür etti.  

Köy Yaşam Merkezi öğretmenleri ve öğrencileri Başkan Akkaya’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

AdminAdmin