SPOR

Konyaspor'dan transfer atağı

Konyaspor’da transfer hareketliliği başladı. Amir transferinde Beşiktaş ile anlaşan yeşil-beyazlı ekip Bosnalı oyuncunun yerini yunan orta saha ile doldurdu. Konyaspor orta saha için Yunan ve Bosnalı oyuncularla prensip anlaşmasına vardı

Konyaspor'dan transfer atağı

Ligde sıkıntılı günler yaşayan arabam.com Konyaspor transferde düğmeye bastı. Amir transferinde Beşiktaş ile anlaşan yeşil-beyazlı ekip Bosnalı oyuncunun yerini yunan orta saha ile doldurdu.

Beşiktaş, Konyasporlu Amir Hadziahmetovic'in transferi konusunda Konyaspor'la anlaşmaya vardı.

Siyah-beyazlılar Boşnak yıldız için Konyaspor'a 3 milyon euro bonservis + 1 milyon euro bonus + sonraki satıştan yüzde 20 pay verecek.

İstanbul ekibi, Amir'le 4,5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Amir Hadziahmetovic, Konyaspor'daki alacaklarının önemli bir kısmından vazgeçti.

ORTA SAHAYA BİR YUNAN BİR BOSNALI 

Konyaspor Amir’in transferinin ardından Bosnalı oyuncunun yerini iki oyuncu ile doldurdu.  Yeşil-beyazlı ekip Yunan  Bouchalakis ve Bosnalı Dino Hotiç ile prensip anlaşmasına vardı. Oyuncuların kısa süre içinde imza atması bekleniyor.

Konyaspor, Yunanistan'ın Olimpiakos takımında forma giyen Andreas Bouchalakis'le anlaştı.

110-1.jpg

Yeşil-beyazlılar Olimpiakos Pire'de forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Bouchalakis'le kiralık olarak sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

Bouchalakis'in bir kaç gün içerisinde içerisinde Konya'ya gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

transfer Yunan basınında da yer aldı. Haberlerde kırmızı beyazlıların Andreas Bouchalakis'in kiralık olarak transferi konusunda Konyaspor ile anlaşmaya vardığı belirtildi. Giritli oyuncunun 8 Şubat'ta sona erecek transfer için birkaç gün içinde Türkiye'ye geleceği belirtildi.

10 NUMARA BOSNALI 

Konyaspor ikinci yarıda kalan maçlarında başarılı sonuçlar almak için takıma ciddi takviyeler yapmaya çalışıyor. Yeşil-beyazlı ekip 10 numara transferinde  Belçika'da Cercle Brugge forması giyen Boşnak futbolcu Dino Hotic'de imzaya çok yakın. Çok ufak pürüzlerin olduğu onlarında çok kısa sürede aşılacağı ifade ediliyor.

100.jpeg

10 numara pozisyonunda oynayan 27 yaşındaki oyuncu, bu sezon Belçika'da 24 maça çıktı ve 4 gol ile 2 asistlik katkı sağladı.

KANAT TAKVİYESİ DE YAPILACAK 

Konyaspor orta saha merkezinin dışında kanada da takviye yapacak.  Yeşil-beyazlı ekip sağ ve sol açık bir oyuncuyu kadrosuna katarak kanatlara takviye yapmak istiyor. Konyaspor’da yolların ayrılacağı oyuncuların durumuna göre transferde hareket edilecek

AdminAdmin