FUTBOL

Konyaspor'da son dakika hastalığı devam ediyor 1- 1

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Vavacars Fatih Karagümrük sahasında Tümosan Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Konyaspor'da son dakika hastalığı devam ediyor   1- 1

 

Trendyol Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında Vavacars Fatih Karagümrük ile Tümosan Konyaspor kozlarını paylaştı. Mücadele iki takımın da karşılıklı golleriyle 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Konya'nın golünü 43. dakikada Alassane Ndao kaydederken; F. Karagümrük ise bu gole 85. dakikasında Güven Yalçın'la karşılık verdi.

Bu sonucun ardından son 4 maçında yenilmeyen Konyaspor 33 puana yükseldi. 5 maçtır kazanamayan F. Karagümrük ise 30 puana ulaştı.

Ligin 31. haftasında Konyaspor sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak. Fatih Karagümrük ise deplasmanda EMS Yapı Sivasspor'a konuk olacak.

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Bahattin Şimşek, Samet Çiçek, Hüseyin Aylak

VavaCars Fatih Karagümrük: Sirigu, Nazım Sangare, Biraschi, Salih Dursun, Levent Mercan, Rohden (Dk. 46 Bertolacci), Kourbelis, Can Keleş (Dk. 58 Teklic), Eysseric, Güven Yalçın, Lasagna (Dk. 46 Mendes)

TÜMOSAN Konyaspor: Slowik, Ahmet Oğuz, Uğurcan Yazğılı, Hadebe, Guilherme, Soner Dikmen, Nzonzi, Ndao (Dk. 88 Prip), Cicaldau (Dk. 88 Sambou), Moreno (Dk. 70 Ethemi), Cikalleshi (Dk. 70 Oğulcan Ülgün)

Goller: Dk. 43 Ndao (TÜMOSAN Konyaspor), Dk. 85 Güven Yalçın (VavaCars Fatih Karagümrük)

Sarı kart: Dk. 61 Kourbelis, Dk. 90+3 Levent Mercan (VavaCars Fatih Karagümrük)

AdminAdmin