SPOR

Konyaspor'da Palut Sistem Değişikliğine Gidecek

Son 5 maçta sadece 4 puan toplayan ancak 2-2 biten Trabzonspor maçında verilen mücadeleden memnun olan teknik direktör İlhan Palut, Kayseri maçı ile çıkışa geçmeyi hedefliyor. Zorlu deplasmandan kayıp yaşamamak için farklı varyasyonlar deneyen 45 yaşındaki çalıştırıcı, tüm planlarını 3 puan üzerine kurarken, oyuncuları ile de yakından ilgileniyor.

Konyaspor'da Palut  Sistem Değişikliğine Gidecek

SİSTEMDE DEĞİŞİKLİKLER YAPACAK

Konyaspor’da Kayserispor maçı için alarm verildi. Ligde son haftalarda oyun olarak beklenen performansın altında kalmasının ardından gözler Teknik Direktör İlhan Palut’a dönmüştü. Ancak son oynanan Trabzonspor maçında 2-0’dan 2-2’lik eşitliği yakalayan ve futboluyla alkış toplayan yeşil-beyazlı takım, şimdi de hasret kaldığı 3 puana bu hafta uzanmayı amaçlıyor. 45 yaşındaki Palut, oyun sisteminde değişiklik yaparak sonuca gitmeyi hedefliyor.

ORTA SAHA ÇOK ÖNEMLİ

Yeşil-beyazlı çalıştırıcı, orta ikiliyi çok koşan ve en az pas hatası yapacak isimlerden kurmayı hedefliyor. Takımın oyun kurucusu Amir Hadziahmetovic’ten vazgeçmeyi düşünmeyen İlhan Palut; Soner, Soner ve Bruno Paz arasında tercih yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca iki farklı sistemde de Amir Hadziahmetovic’e büyük görev düşüyor. Başarılı futbolcu ya forvet arkasında maestro olacak ya da defansif orta sahada forma giyecek. Palut’un sisteme antrenmanlarda yapacağı denemelerde karar vermesi bekleniyor. 

AdminAdmin