FUTBOL

Konyaspor'da kaleci Erhan Erentürk'ün 'Süper lig ' heyecanı

Cezalı Ibrahim Sehic’in yerine Ümraniyespor maçında forma giyecek kaleci Erhan Erentürk, kariyerinde ilk Süper Lig maçına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Konyaspor'da kaleci Erhan Erentürk'ün 'Süper lig ' heyecanı

27 yaşındaki kaleci, aynı zamanda yeşil-beyazlı formayla da ilk resmi maçında mücadele edecek

Boşnak file bekçisi, milli maç arasının ardından ligin 8. haftasında iç sahada oynanacak Ümraniyespor karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak. Aynı zamanda takım kaptanı olan deneyimli kaleci, geçen sezon 22 Ocak’ta deplasmanda oynanan Altay maçından sonra ilk kez cezalı duruma düştü.

Anadolu Kartalı’nda 2 Ekim Pazar günü iç sahada oynanacak Ümraniyespor mücadelesinde kalede Erhan Erentürk olacak. Sezon başında Bursaspor’dan kadroya dahil edilen ve 3 yıllık sözleşme imzalanan Erhan için bu maçın çok ayrı bir önemi olacak.

27 yaşındaki kaleci, profesyonel kariyerinde ilk kez Süper Lig maçına çıkacak olmanın heyecanını yaşayacak. Karşıyaka

altyapısından yetişen deneyimli kaleci, Karşıyaka ile hem 1. Lig hem de 2. Lig’de forma giydikten sonra 2020 yaz transfer

döneminde Altınordu’ya geçmişti.

Altınordu’da başarılı bir grafik ortaya koyan ve 1. Lig play-off finali de oynayan Erhan Erentürk, geçen sezonun başında takımına 2 milyon TL bonservis bedeli de kazandırarak Bursaspor’a transfer oldu. Erhan, yeşil-beyazlı forma ile Spor Toto 1.Lig’de küme düşme üzüntüsü yaşadığı sezonda 22 karşılaşmaya çıktı. Konyaspor’a ikinci kaleci olarak bonservis bedeli ödenmeden transfer olan 27 yaşındaki file bekçisi, Ümraniyespor maçıyla birlikte ilk kez bir Süper Lig maçında kaleyi koruyacak. Erhan Erentürk, profesyonel kariyerinde şu ana kadar 167 maça çıkarken, bu karşılaşmaların 43’ünde kalesini gole kapatmayı başardı.

Ümraniyespor karşısında kaleyi koruyacak Erhan Erentürk, aynı zamanda yeşil-beyazlı formayı da ilk kez giyecek.

AdminAdmin