FUTBOL

Konyaspor Ülker stadında dağıldı

Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, sahasında Konyaspor ile karşılaştı. Mücadele sarı-lacivertlilerin 4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi

Konyaspor Ülker stadında dağıldı

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 13. dakikada penaltıdan ve 45+6. dakikada Valencia, 61. dakikada King ile 78. dakikada Szalai attı.

Konyaspor, zorlu Fenerbahçe deplasmanında ilk yarı da çok fazla varlık gösteremedi. Fenerbahce 13.dakikada Valencia'nın penaltı golüyle 1-0 öne gecti. Penaltı pozisyonuna itiraz eden Diouf sarı kart gördü, tecrübeli oyuncu 20.dakikada Arao'ya faul yaptı be ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Rakip kaleye gitmekte zorlanan Konyaspor 10 kişi kaldıktan sonra iyice oyundan düştü. İlk yarının uzatma dakikalarında Valencia ile 1 gol daha bulan Fenerbahçe soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarının ilk dakikalarında rakip kalede varlık göstermeye çalısan Konyaspor üçüncü bölgede topla buluşamadı ve pozisyon üretemedi. Fenerbahçe 61'de King ile bir gol daha buldu ve farkı 3'e çıkardı. Fenerbahçe 78'de Atilla ile 4.golünü buldu ve aradaki fark 4'e çıktı.
Maç bu skorla bitti. Fenerbahçe puanını 48 yaparken Konyaspor 27 puanda kaldı. Konyaspor, ligin 24.haftasında 5 Mart'ta evinde Giresunspor'u konuk edecek.

AdminAdmin