SPOR

Konyaspor teşekkür etti

arabam.com Konyaspor yaptığı yazılı açıklama ile genel kurula katılan delege ve davetlilere teşekkür etti.

Konyaspor teşekkür etti

arabam.com Konyaspor yaptığı yazılı açıklama ile genel kurula katılan delege ve davetlilere teşekkür etti.  Açıklamada:  “24 Aralık 2022 Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz Genel Kurulumuz, yüzyıllık çınar Konyaspor'umuzun en çok katılım sağlanan genel kurullarından biri olarak tarihe geçmiştir. 

Camiamız için önem taşıyan bu özel günde; Milletvekillerimizden Tahir Akyürek, Ahmet Sorgun ve Selman Özboyacı ile birlikte Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş'un yanı sıra birçok misafirimiz bizleri yalnız bırakmadı.

Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Mehmet Baykan'ın Divan Heyeti başkanlığını yaptığı genel kurulumuza 600'ün üzerinde kulüp üyemiz katılım gösterdi. Büyük bir coşku ve heyecanla geride kalan genel kurulumuz, camiamızdaki heyecanı artırmış olup şehirdeki birlik ve beraberlik havasını sağlamıştır. 

Genel kurulumuza bizzat katılım sağlayan üyelerimize, şehrin idari ve mülki amirlerine ve özellikle bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Konyaspor Taraftarına teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

AdminAdmin