SPOR

Konyaspor ilk imzayı Yunan oyuncuya attırdı

Ara transfer dönemini hareketli geçiren arabam.com Konyaspor ilk transferini gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlı ekip Yunan orta saha oyuncusu Andreas Bouchalakis ile anlaşma sağladı. Konyaspor’da orta saha oyuncuları Amir ve Bytyqi ile yollar ayrılmıştı

Konyaspor ilk imzayı Yunan oyuncuya attırdı

Ara transfer dönemini hareketli geçiren arabam.com Konyaspor ilk transferini gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlı ekip Yunan orta saha oyuncusu Andreas Bouchalakis ile anlaşma sağladı. Konyaspor’da orta saha oyuncuları Amir ve Bytyqi ile yollar ayrılmıştı.

Kulübün internet sitesinde “Hoş geldin Andreas Bouchalakis” başlığı ile duyurulan transfer için şu ifadeler kullanıldı: “arabam.com Konyaspor'umuz, 29 yaşındaki başarılı futbolcu Andreas Bouchalakis’in 2022-23 sezonu sonuna kadar transferi konusunda Yunanistan Süper Lig takımlarından Olympiakos ile anlaşmaya vardı.

img2022023121203-kykbf.jpg

 

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza töreninde, Yönetim Kurulu Üyemiz Yusuf Sercan Poçan hazır bulundu.

Bedelsiz kadromuza kattığımız merkez orta saha ve ön libero bölgesinde görev yapan Andreas Bouchalakis, bu sezon Olympiakos forması ile tüm kulvarlarda 14 resmi müsabakada forma giydi.

Yarım sezonluk kontrat imzaladığımız Bouchalakis, takımımızda 32 numaralı formayı giyecek.

Yunanistan Milli Takımı’nın çeşitli alt yaş gruplarında top koşturan Bouchalakis, Yunanistan A Milli Takımı’nda ise 25 kez forma giydi. 

Andreas Bouchalakis’e hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar dileriz.”

AdminAdmin