FUTBOL

Konyaspor Fenerbahçe Sınavında

Arabam.com Konyaspor yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ülker Stadyumu’nda oynanacak mücadele yarın saat 20.00’de başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip güçlü rakibi karşısında sürpriz yapmak istiyor

 Konyaspor  Fenerbahçe  Sınavında

Haftalardır galibiyete hasret kalan Konyaspor sezonun 23. hafta maçında zorlu İstanbul deplasmanında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında kazanarak kötü gidişatını sonlandırmak istiyor.

Ülker Stadyumu’nda oynanacak mücadele yarın  saat 20.00’de başlayacak. Fenerbahçe ile Konyaspor arasındaki karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

7 haftalık aranın ardından sahalara dönen Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Serkan Çimen yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi de Mustafa Kürşad Filiz olacak. 

Ligde geride kalan haftalarda sarı-lacivertliler 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile topladığı 45 puanla lider Galatasaray'ın ardından zirve takibini sürdürüyor.

Yeşil-beyazlılar ise 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda topladığı 27 puanla 8. sırada yer alıyor. 

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Konyaspor 1-0 kazanmış ve bu sene Fenerbahçe'ye ilk yenilgisini yaşatmıştı.

PAZ CEZALI MUHAMMED DEMİR SAKAT

Konyaspor’da kart cezalısı Bruno Paz Kadıköy’de olmayacak. Muhammed Demir’in ise sakatlığının devam ettiği ve oynama şansının olmadığı belirtildi . Yeşil-beyazlı ekipte Uche Ikpeazu ve Adil Demirbağ ise sarı kart sınırında bulunan oyuncular. İki isim sarı kart görmesi durumunda Giresunspor maçında forma giyemeyecek.

STANOJEVİC 4. LİG SINAVINDA

Konyaspor’un Sırp teknik direktörü Aleksandr Stanojevic yeşil-beyazlı takımın başında4. Sınavına çıkacak. Konyaspor yeni teknik adamıyla çıktığı 3 lig bir kupa maçını kaybetti. Ligde art arda 3 yenilgi alan Sırp teknik adamın takımının rakiplerine gol atamaması ise farklı bir istatistik olarak tarihe geçti.

AdminAdmin