FUTBOL

Konyaspor Depremzedelere destek maçı yapacak

arabam.com Konyaspor TFF 2.Lig takımlarından Afyonspor ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek. Salı günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye stadyumunda seyircisiz oynanacak maçın hatıra biletleri 50 liradan satışa sunuldu.

Konyaspor Depremzedelere  destek maçı yapacak

Liglerin Mart ayına ertelenmesi ile birlikte takımlar arayı hazırlık ve deprem bölgesine destek maçları ile değerlendiriyor. arabam.com Konyaspor  TFF 2.Lig takımlarından Afyonspor ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek. Bilet geliri deprem bölgesine gönderilecek karşılaşma salı günü saat 15.30’da   MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye stadyumunda oynanacak. Maçın hatıra biletlerinin fiyatı ise 50 lira olarak belirlendi 

Konyaspor Kulübü’den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “ Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin ilk gününden itibaren bölgede depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. İhtiyaç duyulduğu her an vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu kapsamda arabam.com Konyaspor’umuz, TFF 2.Lig takımlarından Afyonspor ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek.

21 Şubat Salı günü saat 15.00’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak müsabakada elde edilecek bilet geliri, depremzede vatandaşlarımıza gönderilecektir.

17 Şubat Cuma günü saat 16.00’da satışa sunulan ve seyircisiz oynanacak karşılamanın bilet fiyatı ise 50 TL olarak belirlendi.

Müsabakanın sanal biletini almak isteyen taraftarlarımız, http://passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması üzerinden biletlerini alarak yaralarımızı #HepBirlikte sarmamıza katkıda bulunabilecekler.”

AdminAdmin