Konu çok taze, çok yeni. Biz TFF’nin ilgili kurullarının almış olduğu, eyleme geçmiş olduğu bu uygulamada tam destek veriyoruz.
Futbolcularımızla ve futbolcularla masumiyet kalibresinin mutlak şekilde dikkate alınacağından şüphemiz yok.
Konyaspor olarak sürecin sağlıklı yönetilmesi adına ilgili kurumlarımızla gereken işbirliğini yapacağız ve süreci sıkı bir şekilde takip edeceğiz.
Futbolcularımız Adil Demirbağ ve Alassane Ndao, 48 saat içerisinde savunmalarını TFF’nin ilgili kurumlarına verecekler.
Bizler de Konyaspor olarak oyuncularımızın ifadelerini alacağız. Durum bizleri nereye götürürse oraya yöneleceğiz.
Karagümrük maçının ardından oyuncularımız izinliydi. Kendileri ve menajerleriyle irtibata geçtik. Kendileri ve menajerlerinden alabildiğimiz bilgileri aldık.
Futbolcularımız, TFF’nin ilgili kurumlarına gerekli açıklamalarını yapacaktır.
Oyuncularımızla ilk irtibatımızda aktif olarak bahis oynamadıklarını dile getirdiler.






































