GÜNCEL

Konya’da Yazarlar Okullarda Değerlerimizi Anlattılar

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesinin iş birliği ile 2023 yılı boyunca liselerimizde düzenlenen konferanslarda, yazarlarımız büyük değerlerimizi öğrencilerimize anlattı.

 Konya’da Yazarlar Okullarda Değerlerimizi Anlattılar

Mehmet Akif Ersoy, Prof. Dr. Fuat Sezgin, Necip Fazıl Kısakürek, Nurettin Topçu, Âşık Veysel, Yunus Emre, Sezai Karakoç ve Hz. Mevlana üzerine düzenlenen programlarda Prof. Dr. Caner Arabacı,  Ahmet Köseoğlu, Prof. Dr. Ahmet Çaycı, Vural Kaya, Prof. Dr. Ahmet Kazım Ürün, Atilla Yaramış, Sait Mermer, Zafer Karakuş, Yusuf Yıldırım, Salih Sedat Ersöz, Dr. Aziz Ayva, Melahat Ürkmez, Hüzeyme Yeşim Koçak, Prof. Dr. Ali Temizel ve Prof. Dr. Nuri Şimşekler konuşmacı oldu.

29-12-2023

Bu programlar Meram, Beyşehir, Selçuklu, Seydişehir, Akşehir, Karatay, Sarayönü, Cihanbeyli, Ereğli, Çumra, Hadim, Kulu, Kadınhanı ve Ilgın ilçelerinde önceden belirlenen bir lisemizde düzenlendi.

29-12-2023

İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Yiğit, Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi ile iş birliği içerisinde "Yazarlarımız Okullarda" üst başlığı altında kültür ve medeniyetimizin öncü isimleri hakkında liselerimizde konferanslar düzenlenmesinin çok kıymetli bir çalışma olduğunu ifade etti.  Düzenlenen konferanslar sayesinde öğrencilerimizin büyük değerlerimizi daha yakından tanıma imkânı elde ettiklerini belirterek 2024 yılında da bu programlara devam edeceklerini söyledi. Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi yönetimine ve programların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

29-12-2023

 

 

AdminAdmin