SİYASET

Konya’da Genç İş İnsanı Alperen Sezer, MHP’den Aday Adayı Oldu

Konya’da ülkücü camianın sevilen isimlerinden olan Alperen Sezer, MHP’den Konya Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Sezer, 2023 yılında Konya’da yılın en genç iş adamı ödülünü almıştı.

Konya’da   Genç İş İnsanı  Alperen Sezer, MHP’den Aday Adayı Oldu

Konya’da ülkücü camianın ve iş dünyasının bilinen isimlerinden olan Alperen Sezer, MHP’den Konya Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Sezer, milletvekili aday adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada, “Vatanıma Milletime Devletime hayırlı hizmetlerde bulunmak için Milliyetçi Hareket Partisinden 28. Dönem Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in emaneti şerefli Üç Hilalli sancağımızı Konya’dan dalgalandırmayı Mevla’m teşkilatımıza nasip eylesin. Allah hayırlı hizmetler vermeyi nasip etsin” dedi.

ALPEREN SEZER KİMDİR?

Evli ve bir çocuk babası olan Alperen Sezer, 1994 yılında Konya’nın  Bozkır ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Konya’da tamamlayan Sezer, üniversite öğrenimine Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesinde başladı ve 2014 yılında MYO Makine Bölümünü bitirdi. Aynı yıl Karatay Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümüne kayıt yaptıran Alperen Sezer, 2016 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümüne geçiş yaptı ve 2022 yılında Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi. Erken yaşta iş hayatına atılan Alperen Sezer üniversite öğrenimi devam ederken bir markanın bölge bayiliğini alarak iş hayatına adım attı. İş hayatında emin adımlarla ilerleyen Alperen Sezer, 2023 yılında Konya’da Yılın Genç İş Adamı Ödülünü aldı. Ülkücü bir ailede yetişen Alperen Sezer, eğitim hayatı boyunca Konya Ülkü Ocakları’nda farklı birimlerde görev yaptı.

AdminAdmin