YEREL

Konya'da Bayramlaşma Programları

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Konya Protokolü ve siyasi partilerin geleneksel bayramlaşma programı belli oldu. Uzun yıllardır Mevlana Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Konya protokolü bayramlaşma programı Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi 27 Haziran 14.00'da Taş Bina Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.

Konya'da Bayramlaşma Programları

Kurban Bayramı yaklaştı Konya Protokolünün ve siyasi partilerin bayramlaşma programları belli oldu.

Konya'da, 2004 yılından buyana Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programları bu yıl Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Taş Bina Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek. Bu yıl ilk defa bayramlaşma programı Kurban Bayramı arefesi olan 27 Haziran 14.00'da gerçekleştirilecek. 
Konya’da geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programına; mülki idare amirleri, TBMM üyeleri, askeri ve adli erkan, rektörler, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının bölge ve il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, basın kuruluşlarının temsilcileri, kamu yararına çalışan derneklerin başkanları ile vatandaşlar katılıyor. 

Ayrıca partilerin de bayramlaşma programı belli oldu. AK Parti arefe günü saat 15.30’da Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Saadet Partisi bayramın 2. günü saat 11.00’de parti il binasında bayramlaşacak. Gelecek Partisi ise bayramın 2. günü İl Binasında saat 11.30’da bayramlaşma programı yapacak. CHP, MHP, YRP VE DEVA partilerinin bayramlaşma programlarının hangi gün yapılacağı henüz netlik kazanmadı.

AdminAdmin