Erzurum Üniversiteleri Mezunları MTTB'liler Derneği’nin geleneksel hale getirdiği buluşmaların 25'incisi bu yıl Konya’da gerçekleştirildi. Genel Başkan Tahsin Başarı’nın öncülüğünde düzenlenen organizasyona, Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda eski ve yeni MTTB mensubu katılım sağladı.

"Dava Şuuru ve Vefa İklimi Yeniden Hissedildi"
Organizasyona katılan Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Okka, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada buluşmanın önemine dikkat çekti.
Prof. Dr. Okka, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Erzurum Üniversiteleri Mezunları MTTB’liler Derneği’nin düzenlediği ‘25. Vefa ve Kardeşlik Konya Buluşması’nda davamızın emektarları ile bir araya geldik. Dava şuurunun tazelendiği, vefa ikliminin yeniden hissedildiği bu anlamlı buluşmada; MTTB’nin yıllara yayılan mücadelesini, nesiller arasında kurduğu güçlü gönül köprüsünü ve aynı ideale adanmış yüreklerin birlikteliğini bir kez daha müşahede ettik."
Birlik ve Beraberlik Mesajı

Gönül köprülerinin yeniden güçlendiği etkinlik, katılımcıların geçmiş dönem anılarını yad etmesi ve gelecek vizyonuna dair istişarelerde bulunmasıyla sona erdi. Prof. Dr. Mehmet Okka, açıklamasını organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek sonlandırdı:
"Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum."

































