SPOR

Konya’da 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılına Özel Satranç Turnuvası Düzenlendi

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yılına özel Tedem Koleji, TSF Konya İl Temsilciliği ve Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15-17 Mart tarihlerinde satranç turnuvası düzenlendi. Turnuvaya katılan öğrenciler, kıyasıya mücadele verdi.

Konya’da 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılına Özel Satranç Turnuvası Düzenlendi

Satranç Turnuvasına Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, TSF İl Temsilcisi Abdülkerim Aksu, Tedem Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz ile ilgili kurumların yöneticileri ve 200 aşkın öğrenci katıldı.

8-14 yaş arası öğrenciler kıyasıya mücadelede verdi. Öğrenciler yarışmada ter dökerken, aileleri de dışarıda heyecanla bekledi.

Resim önizlemesi

Turnuvayı düzenleyenlere teşekkür

 

Tedem Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz satranç turnuvasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin onur ve direniş destanıdır. Kazanılan bu zafer, Türk topraklarını işgal etmek isteyen düşmana karşı verilen eşsiz bir mücadeleyi simgeler. Binlerce şehidin verdiği fedakârlıkla yazılan bu destan, Türk Milletinin vatan sevgisi ve bağımsızlık tutkusunun en önemli göstergesidir. Bu anlamda Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anarken,18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yılına özel düzenlenen satranç turnuvasına emeği geçen herkese teşekkür ederek, turnuvada başarılı olan öğrencileri de kutluyorum” diye konuştu.

Resim önizlemesi

Satranç turnuvasında kendi kategorilerinde dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin