ASAYİŞ

Konya Polisi Yasa Dışı Suç Örgütünü Çökertti

Konya’nın Ereğli ilçesinde vatandaşların ev ve iş yerlerini gasp eden suç örgütü polisin yaptığı operasyonla çökertildi. Ereğli ve Karapınar ilçesinde eş zamanlı yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

Konya Polisi Yasa Dışı  Suç Örgütünü Çökertti

Konya’nın Ereğli ilçesinde birçok vatandaşın evlerini ve iş yerlerini hukuksuzca ele geçiren ve Canpolatlar olarak bilinen suç örgütüne Konya Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünce operasyon düzenlendi.

EŞ ZAMANLI BASKINLA YAKAYI ELE VERDİLER

Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Polislerinin de katıldığı operasyonda Ereğli ve Karapınar ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı. 

Neşet Canpolat ( 81 ), Ekrem Canpolat ( 52 ), Tahsin Canpolat ( 47 ), Ahmet Canpolat ( 22 ) ve Salih Canpolat ( 17 ) isimli 5 şüpheli ekiplerce gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında nitelikli yağma suçundan adli işlem başlatılırken en büyükleri ve suç örgütünün lideri olduğu öğrenilen Neşet Canpolat isimli şüpheli de bastonuyla birlikte adliyeye sevk edildi.

BİR ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Ahmet Canpolat çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AdminAdmin