GÜNCEL

Konya Heyeti Kalyon’un Dev Tesisini Gezdi

ASKON Konya Şubesi Yönetimi, Ankara’da bulunan Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim Tesisi’ni gezerek bilgiler aldı. Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Sinacı ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’da önemli bir ziyarete imza attı.

Konya Heyeti Kalyon’un Dev Tesisini Gezdi

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Sinacı ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’da önemli bir ziyarete imza attı.

Heyet Kalyon Holding’e ait Avrupa ve Ortadoğu’nun tek entegrede güneş paneli tesisi Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası’nı gezdi.

 

Fabrika yöneticileri ASKON Konya heyetine üretim ve tesis hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, büyük bir teknoloji üssünün ülkemizde olmasından gurur duyduklarını dile getirdi.

Başkan Sinacı, “Bugün çok özel bir tesisi gezdik. Avrupa’nın en büyük güneş enerji santralini Konya Karapınar’a kazandıran Kalyon Holding’in Ankara’daki panel tesislerini ziyaret ettik. Görkemli binası, teknolojik alt yapısı, üretim kapasitesi ile göz bebeği bir fabrika olmuş. Avrupa ve Ortadoğu’nun en tek panel üretim tesisi olma özelliğini taşıyor. Yöneticilerimiz bize detaylı bir şekilde fabrikayı gezdirdi. Ayrıntılı bilgiler verdi. Geleceğin teknolojilerine yapılan bu yatırım tüm heyetimizi gururlandırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Kalyon Holding’i de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.

Karapınar GES’i Konya’ya kazandıran Kalyon’a bir de davette bulunan Başkan Sinacı, holdingi Konya’ya yeni yatırımlar yapmaya davet etti. Ziyaretten memnun kaldıklarını ifade eden Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası yöneticileri de, ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve yönetimine teşekkür ederek, başarılar diledi.

Ziyaret fotoğraf çekimi ve soru cevapla son buldu.

 

AdminAdmin