GÜNCEL

Selçuk Üniversitesinde ‘Harmony in Diversity’ Etkinliği Düzenlendi

Selçuk Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü, Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Etkinlik kapsamında Yabancı Diller Yüksekokulu ile birlikte Harmony in Diversity (Farklılıklar İçerisinde Uyum) etkinliği düzenledi.

Selçuk Üniversitesinde ‘Harmony in Diversity’ Etkinliği Düzenlendi

Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Harmony in Diversity (Farklılıklar İçerisinde Uyum) etkinliğine Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah Eken, Erasmus+ Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Zerrin Savaşan, Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Dilek Zerenler, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Eda Bayrakcı, Erasmus+ KA220-SCH – Cooperation Partnerships in School Eduation kapsamında hazırlanan ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen “İklim Krizi ve Doğal Afetlere Karşı Duyarsız Olma” projesi için Fransa, Polonya, İspanya, İtalya, Romanya’dan gelen misafirler ve öğrenciler katıldı.

Resim önizlemesi

Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah Eken, “Harmony in Diversity etkinliği, Üniversitemizin Uluslararasılaşma kapasitesini artırma noktasında ciddi bir katkı sağlayacak. Selçuk Üniversitesi, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da uluslararası etkinliklere devam edecek. Üniversitemiz, bu konuda giderek artan bir ivmeye sahip.” dedi.

Resim önizlemesi

Çeşitlilik içerisinde bir olmayı amaçlayan Harmony in Diversity etkinliğinde farklı kültürlerden misafirler ağırlandı. Etkinlikte Erasmus+ Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Zerrin Savaşan, Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Dilek Zerenler, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Eda Bayrakcı sunum yaptı.

 

AdminAdmin