YEREL

Konya Büyükşehir’in Ereğli’ye Kazandırdığı 8 Halı Sahanın Açılışı Yapıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli’de 8 okula kazandırılan açık halı sahaların açılışını gerçekleştirdi. Hizmet önceliklerinin hep gençlerden yana olduğunu belirten Başkan Altay, “Hem onların sosyalleşmesi, spor yapabilmeleri hem de eğitim destekleri konusunda öncelikli davranıyoruz. İnşallah bu hizmetler artarak devam edecek. Ereğli’mize kazandırdığımız 8 halı sahanın öğrencilerimize, eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan da Büyükşehir Belediyesi’nin Ereğli’de yine gençlere, sporculara, çocuklara, vatandaşlara direkt ulaşacak bir hizmeti kazandırdığını söyledi. Milletvekili Baykan ve Başkan Altay, Ereğli programları kapsamında Ereğli Belediyesi, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları ile esnafları ziyaret etti. Halkapınar İlçesi’nde de esnaflarla görüşen Baykan ve Başkan Altay, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal’ı da ziyaret etti.

Konya Büyükşehir’in Ereğli’ye Kazandırdığı 8 Halı Sahanın Açılışı Yapıldı

-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli’de 8 okula kazandırılan açık halı sahaların açılışını gerçekleştirdi. Hizmet önceliklerinin hep gençlerden yana olduğunu belirten Başkan Altay, “Hem onların sosyalleşmesi, spor yapabilmeleri hem de eğitim destekleri konusunda öncelikli davranıyoruz.

 

 

İnşallah bu hizmetler artarak devam edecek. Ereğli’mize kazandırdığımız 8 halı sahanın öğrencilerimize, eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan da Büyükşehir Belediyesi’nin Ereğli’de yine gençlere, sporculara, çocuklara, vatandaşlara direkt ulaşacak bir hizmeti kazandırdığını söyledi. Milletvekili Baykan ve Başkan Altay, Ereğli programları kapsamında Ereğli Belediyesi, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları ile esnafları ziyaret etti. Halkapınar İlçesi’nde de esnaflarla görüşen Baykan ve Başkan Altay, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal’ı da ziyaret etti.

AdminAdmin