YEREL

Konya Büyükşehir Hazırladığı Sıvatlarla Hayvanlara Can Suyu Olmaya Devam Ediyor

Karatay’daki eğitim ve gençlik alanlarındaki proje ile yatırımlarıyla örnek olan Karatay Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl Ekim ayında temelini attığı Karatay Gençlik, Eğitim ve Spor Merkezi tamamlanma aşamasına geldi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Geleceğimizin teminatı gençleri çok önemsiyoruz, değer veriyoruz. Biz geleceğimizi gençlerimize emanet ediyoruz ve onlara hizmet etmek için her fırsatı değerlendiriyoruz” dedi.

Konya Büyükşehir Hazırladığı Sıvatlarla Hayvanlara Can Suyu Olmaya Devam Ediyor

Karatay Belediyesi’nin, Köprübaşı Mahallesi Ali Ulvi Kurucu Caddesi üzerinde hayata geçirilen Karatay Gençlik, Eğitim ve Spor Merkezi’nde sona gelindi.

3 bin 355 metrekare arsa, 3 bin metrekare de inşaat alanına sahip Karatay Gençlik, Eğitim ve Spor Merkezi'nin içerisinde Masal Atölyesi, Fotoğrafçılık Atölyesi, Ebru Hat Atölyesi, Kafeterya, Müzik Atölyesi, Medya Atölyesi, E-Spor Playstation Odası, Yabancı Dil Atölyesi, Kütüphane, Sessiz Kütüphane, Sesli Kütüphane, Spor Salonu, Eğitmen Odası ve Karatay Kent Konseyi İdari Ofisi bulunuyor. Merkez aynı zamanda, Karatay Belediyesi tarafından son 4,5 yılda temeli atılan 102'nci yatırım özelliği de taşıyor.

Tamamlandığında gençlerin hizmetine sunulacak olan, bu kapsamda da geçtiğimiz yıl Ekim ayında düzenlenen törenle temeli atılan ve şehre önemli bir değer katması hedeflenen Karatay Gençlik, Eğitim ve Spor Merkezi tamamlanmak üzere.

GENÇLERİMİZE HİZMET ETMEK İÇİN HER FIRSATI DEĞERLENDİRİYORUZ

Karatay Gençlik, Eğitim ve Spor Merkezi’nin gençlerin hoşça vakit geçirebilecekleri çok güzel bir mekan olduğunu söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, geçtiğimiz yıl Ekim ayında temelini attıkları merkezin tamamlanmak üzere olduğunu aktardı.

Başkan Hasan Kılca; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi çok seviyor ve kendilerini önemsiyoruz. Geleceğimizi onlara emanet edeceğiz ve onun için de onlara hizmet etmek için her fırsatı değerlendiriyoruz. Geçtiğimiz yıl Ekim Ayı içerisinde temelini attığımız Karatay Gençlik, Eğitim ve Spor Merkezimizi tamamlamak üzereyiz. Tamamlandığında Karatay’ımızın tüm gençlerine hizmet verecek merkezimiz birçok atölye ve bölüme sahip. Merkezimizde aynı zamanda Karatay Kent Konseyimizin idari ofisleri de yer alacak. Yeteneklerini geliştirmek, ilgi alanlarıyla ilgili bir hobi edinmek ve vakitlerini verimli geçirmek isteyen tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı merkezimizde ağırlayacağız. Karatay Gençlik, Eğitim ve Spor Merkezi’nin gençlerimize, Karatay’ımıza ve Konya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AdminAdmin