GÜNCEL

Konya Büyükşehir Belediyesporlu Bisikletçilerden Otizm Farkındalığına Destek

Yarışlarda derece elde ederek Konya’yı gururlandıran Konya Büyükşehir Belediyespor Continental Bisiklet Takımı 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için antrenmanlarını tamamladı ve yarışlardan önce son ziyaretlerini SOBE Vakfına yaparak otizmli çocuklarla vakit geçirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesporlu Bisikletçilerden Otizm Farkındalığına Destek

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Otizmli çocuklarımızın yaşamlarını daha kolay hale getirebilmek için sürekli yeni projeler üretiyoruz. Bu kapsamda otizm alanında Türkiye’nin en kapsamlı ve en büyük merkezi olarak çalışmalarını sürdüren SOBE Vakfımız özel çocuklarımızın ve ailelerimizin en güzel dostu oluyor. Geleneksel hale getirdiğimiz Uluslararası Konya Yarı Maratonu’nu SOBE ile birlikte gerçekleştiriyoruz ve böylece her yıl binlerce SOBE gönüllüsüyle bir farkındalığa imza atıyoruz.

Resim önizlemesi

Şimdi de Konya Büyükşehir Belediyemizin Bisiklet Takımı 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda formalarında SOBE logosu taşıyarak otizm konusunda bir farkındalık daha gerçekleştirecek. Yaptığımız çalışmalarla her bir özel çocuğumuzun hayatına dokunarak yarınlarımız adına yeni umutlara vesile olmaya devam edeceğiz. Ben, otizm konusunda yaptığı çalışmalar için SOBE Vakfı Başkanımız Mustafa Ak’a, tüm SOBE çalışanlarına, birlikte çalıştığımız tüm çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Farkındalık çalışması için dResim önizlemesie sporcularımıza ayrıca teşekkür ederek başarılar diliyorum.” dedi.

 

Konya Büyükşehir Belediyesporlu Bisikletçilerin formalarının üzerinde yer verdikleri SOBE logosu ile otizm farkındalığına dikkat çektiklerini vurgulayan Vakıf Başkanı Mustafa AK, “Günümüzde otizmin görülme sıklığı büyük bir hızla artıyor. Otizm alanında erken tanı ile başlayacak sürekli eğitimin önemine her platformda dikkat çekmeye çalışıyoruz. Otizm ile ilgili bilinç düzeyinin yükseltilmesine yönelik yapılan farkındalık çalışmalarına destek verilmesi çok önemli.

Resim önizlemesi

Bu anlamda Konya Büyükşehir Belediyespor ve Vakfımız iş birliği sayesinde bisikletçilerimizin formaları; otizm farkındalığı için sesimiz oluyor. Hassasiyetleri ve otizm farkındalığına verdikleri desteklerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, ekibine ve sporcularımıza otizmli çocuklarımız ve aileleri adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Birlikte yaptığımız çalışmanın örnek olmasını diliyor ve bisiklet takımımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin