MAGAZİN

Köfteci Eyüp Şahin 4.Şubesi’ni Açtı

Köfte ve ızgara çeşitleriyle Konyalının damak tadına hitap eden ve “Sokağın Lezzeti” sloganıyla tanınan Eyüp Şahin 4.şubesini geçtiğimiz günlerde köfte severlerin hizmetine açtı.

Köfteci Eyüp Şahin 4.Şubesi’ni Açtı

Meram Tıp Fakültesi yolu üzerinde, Atlıhan Tesisleri karşısında açılışı yapılan işyerine katılım oldukça yoğun oldu. Yazır Mahallesi Muhtarı Hasan Ersöz’ün dualarıyla açılan Köfteci Eyüp Şahin’in açılışına Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan da katıldı.

Resim önizlemesi

 

Konya'nın tanınmış renkli simalarından olan ve İçeriçumralı Mustafa Bostancı’nın da ortak olduğu Köfteci Eyüp Şahin ustanın işyerinde herkesin damak tadına uygun, lezzetlimi lezzetli köfte ve ızgara türlerin her çeşidi bulunuyor.

Resim önizlemesi

Dünkü açılışa katılımın çok yoğun olduğu gözlenirken, açılışa katılanlara ekmek arası köfte, ayran ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. Nezih bir ortama sahip olan ve Açıkhava mekanı da bulunan Köfteci Eyüp Şahin’in yeni şubesinin hayırlı uğurlu ve bol bereketli olmasını dilerken, Eyüp Şahin ve Mustafa Bostancı’ya da hayırlı kazançlar temenni ediyoruz.

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin