GÜNCEL

Kızılay Karatay Şubesinden Aşure İkramı

Türk Kızılay Karatay Şubesi, muharrem ayı dolayısıyla Karatay Belediyesi bahçesinde gerçekleştirdiği aşure dağıtımıyla yaklaşık 2500 kişiye aşure ikram etti.

Kızılay Karatay Şubesinden Aşure İkramı

Türk Kızılay Karatay Şube Başkanı Ali KÜÇÜK, daima ihtiyaç sahibi ailelere yardım yaptıklarının altını çizerek, muharrem ayında da tüm vatandaşlarla birlikte olduklarını ve aşure dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Karatay Belediyesi bahçesinde gerçekleştirilen aşure dağıtımı sonrası, Türk Kızılay Karatay Şube Başkanı Ali KÜÇÜK, yaklaşık 2500 kişiye aşure ikram ettiklerini dile getirerek, Türk Kızılay'ın nerede ihtiyaç sahibi birey, aile varsa, nerede yangın deprem gibi hayatımızı olumsuz yönde etkileyecek olaylar varsa orada Türk Kızılay’ın olduğunu söyledi. Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depreminde de gönüllülerimiz ile birlikte depremden zarar gören kardeşlerimizin yaralarını Kızılay Karatay Şubesi olarak sarmaya çalıştıklarını ifade eden Küçük, muharrem ayı vesilesi ile dağıtılan aşurenin kardeşlik bilincini, birlik olma bilincini artırdığını ifade ederek, tüm vatandaşlarımızı Kızılay Gönüllüsü olamaya davet etti.

 

AdminAdmin